Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Odgodili Sea Star Festival za 2021., svi izvođači ostaju isti

Iduće godine bi trebali nastupiti svi dosad najavljeni, a to su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T i mnogi drugi...

Foto: Sea Star Festival
0 komentara

Iako se donedavno govorilo kako Sea Star festival ne mijenja datum i program,  situacija se promijenila.

- Dragi prijatelji, imamo važnu vijest! Sea Star Festival prebacujemo na 2021., ali uspjeli smo nešto što nije niti jednom drugom festivalu u našoj regiji. Novi datumi su 28. i 29. svibanj 2021., a nastupe su potvrdili SVI najavljeni počevši od Cypress Hilla, Amelie Lens, Dubioze, Umeka i Meduze! Sve ulaznice, prijevozi i smještaji vrijedit će naravno i za 2021., a svi koji će htjeti moći će ostvariti povrat novca, o čemu više informacija stiže uskoro - priopćili su organizatori festivala. 

Iduće godine bi trebali nastupiti svi dosad najavljeni, a to su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T i mnoga atraktivna regionalna i internacionalna imena. Na službenim društvenim mrežama festivala piše kako bi se uz ova imena, mogli pojaviti i još neki izvođači do 2021.

Foto: Sea Star Festival

Prvotno su organizatori mislili kako će se situacija s pandemijom u svijetu smiriti, jer se prema mišljenju epidemiologa tako očekivalo. Stanje se poboljšalo, ali je daleko od idealnog, stoga se festival u umaškoj laguni Stella Maris morao odgoditi. 

Tema: Muzika

Message