Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Oduševile ih: Međimurci bježali od žena na rasplesane Čehinje

Jako puno truda ulažemo u svoje nastupe. Neki kažu da samo dođemo polugole, ali to nije istina. Svaki party imamo drukčije kostime, drukčije točke... Puno vježbamo, pričaju talentirane Čehinje

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
45 komentara

Joža, pa kake su to mačke kaj nam dolaze? Pa ne znam, Martine, pišu da su divlje. Ajd bumo videli, Joža. Pričekamo dok nam puce ne zaspiju pa gibanica do diskača. Bumo si gemišteca spili prije? Ma naravno, Joža...

Tako je nekako tekao razgovor dva Međimurca koji su u ponedjeljak odlučili popratiti nastup čeških plesačica Wildcats Prague u Čakovcu. Ove talentirane dame nalaze se na turneji, a jedna od prvih postaja bila je naša bogata regija.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

A da okupljeni gosti ne bi imali problema, pobrinuo se gazda kluba, koji je pripazio na diskreciju.

- Fotografiranje gostiju strogo je zabranjeno. Ne želimo slučajno izazvati nekim gostima probleme. Dame i njihove akrobacije se, naravno, smiju slobodno fotkati - priča nam vlasnik kluba Paladin.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Češke gospođice, ono najbolje što Moravska i Bohemia mogu ponuditi, zadovoljile su apetite gostiju kluba. Ali one nisu obične plesačice...

- Jako puno truda ulažemo u svoje nastupe. Neki kažu da samo dođemo polugole, ali to nije istina. Svaki party imamo drukčije kostime, drukčije točke... Puno vježbamo - pričaju talentirane Čehinje. Cure najviše mogu naljutiti neugodni gosti u klubu.

- Znaju nas uhvatiti ili pljesnuti po guzi, ali onda odmah dobiju svoje. Znamo se mi brinuti za sebe - rekle su Čehinje.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve cure odreda su u vezi i tvrde kako njihovi partneri nemaju nikakvih problema s ovom vrstom posla.

- Shvaćaju da je to biznis. Da tako dobro zaradimo, dobro se provodimo i usput puno putujemo - ispričale su za Housemagazin.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

A Joža i Martin s početka priče? Sigurni smo da su sretno stigli doma ženama, zagrlili ih i usnuli slatke snove...

Naši partneri pišu
Message