Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Odustala od Hollywooda zbog srpskog Georgea Clooneyja

Intrige osoblja u Hitnoj službi koja spašava živote nakon američke odsad ćemo gledati u beogradskoj bolnici. Živim na relaciji Hollywood-Beograd, kaže Katarina

Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
2 komentara

Ljubavni par Hitne službe, doktor Ross, kojeg je igrao George Clooney (53), i medicinska sestra Carol Hathaway dobili su srpske pandane. Katarina Radivojević (36) kao sestra Grujić izluđivat će doktora Aršića, kojeg glumi Ivan Bosiljčić.

Tako je 36-godišnji srpski glumac preko noći postao seks-simbol. Njegova je uloga u srpskoj inačici nagrađivane serije “Hitna služba” odgovor fatalnom Clooneyju koji je u toj seriji proveo pet godina. Šarmantni pedijatar, osim što visoko kotira u liječničkim krugovima, ništa manje nije zapažen kao zavodnik. Svakog dana spašava ljudske živote u stresnim i nemogućim okolnostima, ali i osvaja ili lomi srca svojih kolegica. Tako nije iznimka ni atraktivna Katarina, glavna sestra odjela. Nju je utjelovila Radivojević, ugledavši se na Juliannu Margulies koja je igrala u originalu serije. Glumica nije odoljela šarmu srpskog dr. Rossa pa će njihov odnos, šuška se, dobiti epilog u drugoj sezoni serije. Zbog uloge fatalne sestre Katarina je karijeru u Los Angelesu privremeno stavila na “čekanje”.

- Živim na relaciji Hollywood - Beograd. To znači da sam u L.A.-u zimi, kada je sezona snimanja pilot-serija, i kod kuće kada me privuče neki zanimljiv projekt. Možda nisam još ostvarila holivudski san, ali sam se barem pozicionirala na svjetsku glumačku mapu - rekla je Radivojević. Dodala je da može biti bilo gdje na svijetu, a da je netko u Americi s ulogom za nju uvijek može naći. Početkom ove godine na lutriji je dobila zelenu kartu. Na razgovor u američki ambasadu pozvana je krajem prošle godine. No karta joj neće trebati ako joj potraje angažman u bolnici.

- Amerika mi je dobro došla za smanjivanje vlastitog ega jer sam vidjela da nisam bogomdana - rekla je glumica.

Naši partneri pišu
Message