Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Oglasila se sestra nestalog TV kuhara: Znamo da je Dejan živ

Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, kontaktirala je mnoge kako bi pokušala ući u trag bratu. U međuvremenu dobila je informaciju kako je njezin brat živ

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
29 komentara

Beograđanin sa zagrebačkom adresom, kuhar Dejan Markus (44) nestao je u Zagrebu prošlog tjedna, a zabrinuta sestra Jelena Markus na društvenim mrežama je objavila kako traži brata. Ona se posljednji put čula sa Dejanom u petak, a u međuvremenu je prijavila i nestanak policiji.

Uskoro je na društvenim mrežama objavila kako je Dejan pronađen, no kako ne može ništa više otkriti, tj. kako ni sama ne raspolaže s više informacija. 

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

- Imamo informaciju da je živ, ništa drugo. Policija nam nije dala nikakve dodatne informacije - otkrila nam je Jelena, a na Facebooku napisala kako neće u ništa vjerovati dok brata ne vidi vlastitim očima. 

U međuvremenu policija je maknula njegov profil iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (Nena) što znači da je nađen te za njime više ne tragaju. Neslužbeno doznajemo da je živ.

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Dejan se kao kulinarski stručnjak proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji 'Kuhati sa srcem' gdje se pojavio u više od 1900 epizoda. 

Nekadašnji menadžer beogradskog Hotela Palace dolazi poslom 2012. u Zagreb. Prije dvije godine otvorio je prvi butik knedli 'Servus' u Oktogonu, a pokrenuo je i vinoteku 'The Wine' u Vlaškoj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message