Show

Komentari 5

Oglasio se seksualni kanibal Armie Hammer: 'Osjećam se bolje. Napuštam rehabilitaciju'

Oglasio se seksualni kanibal Armie Hammer: 'Osjećam se bolje. Napuštam rehabilitaciju'

Lekterovi jaganjci možda jesu utihnuli ali žrtve Armie Hammera nakon zlostavljanja su pronašle svoj glas i traže pravdu. No glumac unatoč šokantnih optužbi napušta rehabilitaciju.

Glumac Armie Hammer ( 35) pokušava nastaviti sa svojim životom nakon što je većinu 2021. proveo u rehabilitacijskom centru izvan Orlanda u Floridi, gdje je navodno zatražio pomoć nakon šokantnih optužbi za nasilje nad ženama i kanibalističkim nagonima tijekom o seksa, prenosi Pagesix.

- Armie je napustio rehabilitacijski centar u kojem je proveo gotovo 9 mjeseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vijest za njegovu obitelj. Vratio se na Kajmanske otoke – rekao je Hammerov odvjetnik za The Sun.

 

Bivša ljubavnica, identificirana samo kao Effie, tvrdi je da ju je Hammer 'mentalno, emocionalno i seksualno zlostavljao tijekom njihove četverogodišnje veze'.

 Još u siječnju pojavile su se poruke koje je navodno napisao glumac, u kojima je navodno detaljno opisao seksualne fantazije, s nekim referencama vezane za kanibalizam.

Nije potvrđeno da je Hammer napisao poruke, a on se oglasio i optužbe nazvao ' Čista laž'.

Jedne od niza uznemirujućih poruka s drugim partnericama ovako glase:

-Ja sam 100 posto kanibal. Želim te pojesti - pisalo je u jednoj poruci.

- Moram piti tvoju krv.... Moram pojesti cijelo tvoje tijelo. Moram dotaknuti svaki tvoj dio, iznutra i izvana. Želim od tebe odgristi komadiće – napisao je navodno glumac.

Usred svih optužbi protiv Hammera, izvor za ET u svibnju rekao da je njegova bivša supruga Elizabeth Chambers (39) još uvijek usredotočena na brigu o svojoj djeci i osiguravanje da su ona dobro i da se brine za njihovu dobrobit.

Policija Los Angelesa završila je istragu optužbi za silovanje protiv Hammerove i proslijedila slučaj lokalnom uredu okružnog tužitelja, izvijestio je TMZ ovog tjedna.

Najčitaniji članci