Obavijesti

Show

Komentari 91

Okrenula je novu stranicu: Lindsay Lohan prešla na islam

Okrenula  je novu stranicu: Lindsay Lohan prešla na islam
1

Zadnji put fotografirali su je u Turskoj, gdje je pomagala sirijskim izbjeglicama. Bila je odjevena u široku haljinu koja ne otkriva ni centimetar gole kože

VIDEO

Bivša zvijezda Disneyjevih filmova, glumica Lindsay Lohan (30) sve češće je u Saudijskoj Arabiji. Posjetila je nedavno izbjeglice u Turskoj, a blagdane je provela u Dubaiju. Glumica je navodno prešla na islam, a s društvenih mreža uklonila je sve fotografije, među kojima je i mnogo golišavih. Obožavateljima je samo napisala arapski pozdrav “selam alejkum” (mir s vama). 

Zadnji put fotografirali su je u Turskoj, gdje je pomagala sirijskim izbjeglicama, a tamo se planira i vratiti. Bila je odjevena u tamnu, široku haljinu s cvjetnim detaljima koja ne otkriva ni centimetar gole kože, na glavi je imala šareni hidžab i nije bila našminkana. Glumica je već dugo poznatija po skandalima nego po ulogama, a u intervjuu 2015. požalila se kako su je maltretirali jer je odlučila proučavati Kuran.

Instagram

- Čitanje svete knjige otvorilo mi je mnoga vrata, pronašla sam značenje i smisao života te upoznala samu sebe, a i inače sam sklona meditiranju - kaže Lohan.

Nekoliko se puta odvikavala od alkohola i droga, a prošlog ljeta prekinula je vezu s ruskim milijunašem Egorom Tarabasovim (24), koji ju je tukao. 

Caudwell Children Butterfly Ball 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor