Show

Komentari 6

On joj svirao, a ona ga bocnula: 'Nemam pojma ko je ovaj lik...'

On joj svirao, a ona ga bocnula: 'Nemam pojma ko je ovaj lik...'

Boris se na Instagramu prvi put oglasio nakon što je potvrđeno da njegova supruga odlazi s RTL-a. Glazbenik je objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je očito nastala u njihovoj novoj kući

Sad već bivša RTL-ova voditeljica, Doris Pinčić Rogoznica (31), sa suprugom Borisom (31) nastavlja na društvenim mrežama dijeliti trenutke iz privatnog života.

Boris se na Instagramu prvi put oglasio nakon što je potvrđeno da njegova supruga odlazi s RTL-a na HRT. Glazbenik je objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je očito nastala u njihovoj novoj kući u Velikoj Mlaki.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na slici Boris svira klavijaturu dok ga nasmiješena Doris sluša zavaljena u fotelju.

- Kad dođeš mi ti i kao svi počnemo mi, MIRNO živjeti - napisao je Boris citirajući hit Olivera Dragojevića

Otprilike u isto vrijeme Doris se na svom profilu pohvalila frizurom, ali i bocnula supruga napisavši: 'Nemam pojma ko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom. Jutro svima'.

Podsjetimo, Doris nakon RTL-a počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te vođenje projekata poput 'Dore'. 

- Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje televizijskog zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - poručila je nedavno Doris. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci