Obavijesti

Show

Komentari 98

One su nove žene nogometaša: Dalmatinke lude za Pukštasom, evo koga ljubi Martin Baturina

One su nove žene nogometaša: Dalmatinke lude za Pukštasom, evo koga ljubi Martin Baturina
2

Mladi nogometaši mogu se pohvaliti uspješnim karijerama i dugogodišnjim ljubavnim vezama. Martin Baturina, Rokas Pukštas, Leon Dajaku i Marko Bulat samo su neki od njih

VIDEO

Želim mu da ga prevari neka Dalmatinka i da ga prebacimo u hrvatsku reprezentaciju, rekao je nedavno trener Tomislav Ivković za Rokasa Pukštasa, no teško će 19-godišnjeg Hajdukova Amerikanca zgrabiti neka Splićanka. Captain America je zauzet. 

WAGS-ice zablistale na dodjeli Zlatne lopte: Messi i supruga, Beckham pozirao bez Victorije
WAGS-ice zablistale na dodjeli Zlatne lopte: Messi i supruga, Beckham pozirao bez Victorije

Pukštas je atipična zvijezda, ne vozi bijesni auto već biciklu

Naime, nova zvijezda HNL-a u sretnoj je vezi s Amerikankom Kennedy Gallegos i skupa provode vrijeme kad on nije na utakmicama i treninzima.

Pukštas je inače atipična HNL zvijezda, ne vozi neki bijesni auto već na treninge dolazi biciklom, a dok je bio na posudbi u drugoligašu Solinu, prije negoli je postao najveća zvijezda Hajduka nakon Livaje, suigrači su ostali šokirani njegovim navikama.

- Sjedili smo nakon utakmice u busu i u čudu gledali što ovaj radi. Kad on nekakve vježbe tamo izvodi između sjedala, u onom malome prolazu autobusa. Pazite, nakon utakmice! Nekakvo istezanje, plankovi, šta li... Mi to prije nikad nismo vidjeli u životu, ma odmah je bilo jasno da je taj dečko poseban - rekao je jedan od njegovih tadašnjih suigrača iz solinskoga drugoligaša. 
Rokas baš i nije Instagram tip, ali njegova djevojka svako malo objavi zajedničku fotografiju nje i Rokasa na jahti, plaži... Za svaki slučaj, neka Dalmatinke znaju da je njen.

Još jedan sve bolji hajdukovac Leon Dajaku (22) uza sebe ima dvije prekrasne ljepotice - majku i djevojku Leonie June koju na Instagramu prati više od 40.000 ljudi. Putem storyja otkrila je da je trenutno na diplomskom studiju za modnu menadžericu, ali je napisala da joj nedostaje motivacije da privede studij kraju.

Izgleda da Leonie jako sretna životom u Splitu, a kad je Leon početkom ljeta potpisao za Hajduk, odmah je objavila fotku s dresom uz opis: 'STIGLI SMO u Hrvatsku, tako smo sretni što smo ovdje. Hajduk živi vječno!'.

Dajaku i Leonie postaju roditelji

Par je krajem ljeta najavio dolazak prinove, a potom su obavijestili pratitelje da očekuju curicu. Leonie je jednom prilikom napisala da se u idućih 10 godina vidi kao ostvarena majka i supruga. Također, sa svojim bi partnerom željela podići obiteljsku kuću, a ne bi zanemarila ni svoju poslovnu karijeru.

Hajdukovac i Leonie često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a mnogi će se složiti da izgledaju kao modeli. Ne kriju svoju sreću što su zajedno i djeluju zaljubljeno kao prvog dana. Leonie su pratitelji upitali 'koja je tajna zdrave veze?'.

- Mislim da savršena veza ne postoji. Svatko ima svoju uspone i padove i osobne probleme s kojima se treba suočiti. Sve dok oboje radite prema istom krajnjem cilju i ako je ljubav stvarna, možete prebroditi sve zajedno - odgovorila je Leonie.

Mladolika mama Dajaku

Leonu je velika podrška i majka Blerta koja ima preko 20.000 pratitelja na Instagramu, a mnogi hvale njezin mladolik izgled.

- Dragi Leone, ti si moja zvijezda, moje sunce i moje sve. Od sveg srca ti želim zdravlje, sreću, ljubav i uspjeh u životu. Ti si divan čovjek i jako sam ponosna što te imam za sina. Donosiš toliko radosti i svjetla u naše živote i ja se svaki dan molim da te Bog uvijek prati ljubavlju i blagoslovom. Volim te svim srcem, dijete moje, i uvijek sam tu za tebe, bez obzira na sve. Tvoja te obitelj voli više od svega i uvijek ćemo te podržavati i biti tu za tebe kad god nas zatrebaš - napisala je uz fotografiju Leona u dresu Hajduka na Poljudu.

I dok su Leon i njegova djevojka vrlo aktivan par po pitanju društvenih mreža, reprezentativac i nova zvijezda Dinama Martin Baturina (20) i njegova djevojka Petra Matjanec svoj privatni život čuvaju izvan očiju javnosti. Petra je sa svojim uspješnim momkom prvi put pozirala prošle godine na dodjeli pehara prvaka.

Baturina se zaljubio na prvi pogled

Mladi veznjak trenutno je fokusiran na karijeru, ali slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji i djevojkom Petrom, o kojoj ne govori previše. 

- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Bila je to kemija od prvog trenutka upoznavanja. Nije baš za medije, mogu reći da se zove Petra i studentica je - ispričao je igrač Dinama za Sport life, a otkrio je i da je kupio stan, no Petra nije uselila s njim.

Novi igrač Dinama na Maksimir stigao s atraktivnom WAGsicom: 'Plava boja ti tako dobro stoji'
Novi igrač Dinama na Maksimir stigao s atraktivnom WAGsicom: 'Plava boja ti tako dobro stoji'

Izgleda kako je njihova ljubav bila 'na prvi pogled', a Dinamovac je otkrio koje su ga Petrine vrline dodatno osvojile.

- Ima dobru i nježnu osobnost. Vrijedna je, draga i jako lijepa - rekao je.

Petra je, izgleda, i samozatajna jer se drži podalje od javnosti. Na Instagramu ju prati svega stotinjak ljudi, a profil joj je zaključan. Može se vidjeti samo profilna fotografija na kojoj je u zagrljaju s Martinom.

Marko Bulat (22), Šibenčanin u redovima Dinama, u vezi je s dvije godine starijom curom Lucijom Leticom (24). Na svom Instagramu je podijelio nekoliko njihovih zajedničkih trenutaka pa i vlog putovanja u Veneciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @markoobulat

- Samo nas dvoje izgubljeni u Veneciji - napisao je Bulat u opisu videa.

Fotke s Lucijom drži u posebnim naglascima na profilu, a vidimo da mu je djevojka bila najveća podrška i kada je imao ozljedu zbog koje nije mogao igrati. Lucija je upoznala njegovu obitelj u Šibeniku, a u Zagrebu se frizira u salonu u kojem radi Bulatova starija sestra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @markoobulat

'Bila je njegov život i prije upoznavanja'

Izgleda da se par upoznao kada je Bulat prije dvije godine preselio iz Šibenika u Zagreb. Objavio je njihov zajednički video, a u pozadini se čuje poezija srbijanskog pjesnika Matije Bećkovića.

Izabel je opet u društvu Adriane Lime: Hrvatske WAGsice pratile su glamuroznu reviju u Katru
Izabel je opet u društvu Adriane Lime: Hrvatske WAGsice pratile su glamuroznu reviju u Katru

- Sretneš onu koju moraš sresti na putu kojim moraš ići. Koja je bila tvoj život i prije nego što si je sreo i znao da postoji i ona i grad u koji si došao - čuje se u jednom od videa na Bulatovom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @markoobulat

Gabriel Vidović (20) ljetos je došao u Dinamo na posudbu s opcijom otkupa iz Bayerna. Na gotovo svakoj utakmici gleda ga djevojka Julia Knežević

Juliji se zbog atraktivnog izgleda često javljaju poznati odjevni brendovi, a ona ih reklamira preko društvenih mreža. Na Instagramu se može pohvaliti s gotovo 200.000 pratitelja. 

Kapetan Luka i Vanja zajedno su 17 godina: Upoznali su se preko telefona i imali dva vjenčanja...
Kapetan Luka i Vanja zajedno su 17 godina: Upoznali su se preko telefona i imali  dva vjenčanja...

- Najbolji božićni poklon je da shvatiš koliko toga već imaš - napisala je u opisu fotke prošlog Božića, a na kojoj ju Gabriel ljubi u obraz.

Talijan Andrea Capone (21) ljetos je došao u Varaždin iz - Milana. Bio je veliki talent, ali se putem pogubio. Još hvata formu. Odigrao je tek jednu utakmicu ove sezone, svega tri minute.

'Hvala što trpiš moja raspoloženja'

Pažnju, pak, plijeni njegova djevojka Francesca Bonini (23). Obožava putovanja, bavi se fitnesom i teško joj padaju oproštaji s Andreom, budući da ne živi u Hrvatskoj, već ga povremeno posjećuje.

- Toliko sam sretna što sam te pronašla. Sa svojim jakim karakterom me svakog dana učiš da ne odustajem i da se ne bojim onoga što će doći. Trpiš moja raspoloženja, brineš za moje strahove. Ti si moja druga polovina - napisala je Francesca u opisu zajedničke fotografije i podijelila poruku koju joj je Andrea poslao, a čiji prijevod s talijanskog na hrvatski znači 'sve sam znao već na prvi pogled'.

Toni Fruk (22) u Rijeci igra sezonu karijere. U prvenstvu je ove sezone odigrao 17 utakmica uz dva gola i 10 asistencija. Najbolji je dodavač lige.

Djevojka ekonomistica

Dobro mu ide i na privatnom planu. U dugogodišnjoj je vezi s Karlom Bobić koja je ove godine imala obranu rada na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

- Čovjek kojeg najviše volim - napisala je u opisu fotke čestitavši Toniju rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti