Obavijesti

Show

Komentari 12

Oni vole hvaliti samo sebe: 'Ja sam za sebe kreativni genij'

Oni vole hvaliti samo sebe: 'Ja sam za sebe kreativni genij'
1

Iako su mnoge zvijezde na glasu kao iznimno simpatične i pristupačne, postoje i one čiji ego je ozbiljno 'podivljao' pa su izrekle stvari zbog kojih su se, vrlo vjerojatnom, kasnije lupale po glavi

VIDEO

Kanye West

PA/Pixsell

- Ja sam za sebe kreativni genij. Ne postoje riječi koje bi to mogle opisati. Znam da to ne bih trebao reći za sebe I znam da nekad moje riječi zvuče krivo, no samo nastojim biti pozitivan - samo je jedna od izjava u stilu 'hvalite me usta moja, koju je izrekao suprug reality zvijezde Kim Kardashian (37).

Kanye West (40) više je puta dao naslutiti kako ima iznimno visoko mišljenje o sebi, a zanimljivo je što u posljednje vrijeme nije imao veći hit ili pak dizajnerski uspjeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kanye West ispunio posljednju želju bolesnoj obožavateljici
Kanye West ispunio posljednju želju bolesnoj obožavateljici

Srećom, na privatnom planu mu ide nešto i bolje. Prije nekoliko dana on i supruga su djevojčicu koju im je rodila surogat majka. 

-  Zahvaljujemo se i divnim liječnicima i medicinskim sestrama jer su se brinuli za surogat majku. North i Saint su uzbuđeni zbog dolaska sestrice - rekao je slavni par koji još nije otkrio kako će imenovati prinovu. 

Članica klana Kardashian i reper imaju sina Sainta (2) i kćer North (4). Kim je u svom realityju često isticala kako je oduvijek htjela veliku obitelj. 

Taylor Swift

Capital

Kad god joj netko kaže nešto ružno, ona se navodno odmah poziva na 'vojsku' svojih odvjetnika, na svog bogatog tatu, a bivše će dečke rado osramotiti I kroz pjesme te spotove.

Inače, Taylor Swift (28) ima problema s obožavateljima koji su 'otišli predaleko'. Tako je Frank Andrew Hoover uhićen  2016. jer je prekršio uvjetnu kaznu uhodeći pjevačicu Taylor Swift tijekom njezina boravka u Teksasu. Poludjeli 'obožavatelj' suočen je s novim optužbama.

2017 in music

- Odlučio sam da ću jednom dana zauvijek uništiti sve Swiftove jer ne mogu podnijeti taj virus kojeg širi vaša kćer - stoji u e-mailu kojeg je, u periodu između svibnja 2015. i listopada 2016., Frank poslao ocu Taylor Swift, Scottu (66). 

Isto tako, nedavno je pojačala osiguranje zbog još jednog pomahnitalog fana. Neimenovani muškarac ušao je u policijsku postaju i zatražio pištolj, tvrdeći da je njezin dečko zbog čega ju pod svaku cijenu mora zaštititi. Zatim je policiji pokazao poruke koje je slao glazbenici. 

Chris Brown

Chris Brown performs in Frankfurt

- Jednostavno mislim das sam hodajuće umjetničko djelo, prava kugla kreativnosti - izjavio je reper  Chris Brown (28) u intervju za Guardian 2013. godine.

Problematični reper nedavno je snimio dokumentarac ‘Chris Brown: Dobrodošli u moj život’ u kojem govori o noći kad je pretukao Rihannu (29).

Valerian European Premiere - London

- Posvađali smo se zbog žene koja mi je poslala poruku. Udario sam je šakom i rasjekao joj usnu. Pljuvala mi je krv u lice i to me još više razbjesnilo - rekao je Brown i objasnio da su se često svađali.

Justin Bieber

Justin Bieber Purpose World Tour O2 Arena

- Nemojte mi govoriti da nisam talentiran. Ako niste primijetili ja sam primijećen, ja sam napravljen, ja sam otkriven -  izjavio Justin jednom prilikom mlađahni glazbenik.

Nastala je pomama: Prodaje se lutka za seks koja sliči Bieberu
Nastala je pomama: Prodaje se lutka za seks koja sliči Bieberu

Justin Bieber (23) od prije nekoliko mjeseci opet uživa u ljubavi sa Selenom Gomez (25)m, ali njihova obnovljena veza nije se svidjela svima. Pogotovo uzrujana bila je Selenina majka kojoj je ubog svega pozlilo.

Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. Prvi put su ponovo viđeni zajedno u listopadu, a u studenom su potvrdili da su u vezi dok su se ljubili na klizalištu.

Christina Aguilera

Christina Aguilera nedavno je proslavila 37. rođendan pa je prijateljicama organizirala tematsku zabavu u stilu svog glazbenog video spota iz 2002. za hit 'Dirrty' ('Prljavo'). Iako je prošlo 15 godina od pjesme, nekadašnja teen pop princeza je pokazala da je i dalje u dobroj formi. 

Ipak, ni njezina karijera nije prošla bez  komplimentiranja samoj sebi.

- S ponosom mogu reći kako je ovaj album daleko ispred svog vremena. Moraš biti pravi ljubitelj glazbe, pravi fan glazbe I ljubavi da zaista cijeniš ovu ploču - komentirala je svoj album naziva 'Bionic'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje