Obavijesti

Show

Komentari 63

Opaka bitka prsa o prsa: Seve Nacionale vs. Lile Nacionale

Opaka bitka prsa o prsa: Seve Nacionale vs. Lile Nacionale
1

POSVAĐAO IH SLOVENAC ? Pjevačice su imale zakazan zajednički nastup na Velenjskom jezeru, ali dogovor je otpao zbog izgleda reklamnog plakata

VIDEO

Severina Kojić (45) i Lidija Bačić (31) posljednji vikend u kolovozu trebale su kročiti na binu na Velenjskom jezeru u Sloveniji. Kako doznajemo, preko slovenskog organizatora Euterpe Events, u čije je ime s menadžerima obje pjevačice pregovarao Ervin Simonič, usmeno je dogovoreno da Splićanke pjevaju ravnopravno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:21

Organizatori su prvotno, kako doznajemo, dogovorili i ravnopravne veličine fotografija pjevačica na jumbo plakatima i ostalim promotivnim materijalima te jednaku zastupljenost u svim medijima. No prije desetak dana Simonič je tražio Lidijine menadžere da uklone Sevkinu fotografiju i ime s plakata koji je Lidija promovirala na svojim društvenim mrežama jer je Sevkin tim navodno prigovorio kako se obožavateljima sugerira da Seve nacionale nastupa kao predgrupa Lidiji.

Severina protiv Lidije

Gospođa Kojić tjednima je reklamirala gažu s Lidijom, a onda je na svoju Facebook stranicu postavila plakat samo sa svojom fotografijom i imenom.

Ervin Simonič, organizator koncerta na Velenjskom jezeru, Lidijinu menadžmentu uputio je zahtjev putem SMS-a da s njezine službene stranice na Facebooku, gdje je najavila zajednički koncert, uklone sliku Severine.

Lidiji se ne diktira

Slovenac je tvrdio kako je od Severinina menadžmenta primio poziv u kojem je menadžment gospođe Kojić tražio da Lidija ukloni Severininu fotografiju sa svoje stranice s obrazloženjem da na “spornom” plakatu Severina djeluje kao da će nastupiti kao predgrupa Bačić. Kako doznajemo, Lidija nije htjela dopustiti da joj kolege diktiraju što će objavljivati na vlastitom profilu niti je željela pristati na nove uvjete pa su joj otkazali nastup.ž

Organizator Ervin Simonič na naše pozive nije odgovarao pa nismo uspjeli saznati kako je došlo do kratkog spoja i “pokvarenog telefona” u organizaciji nastupa dviju splitskih pjevačica. S druge pak strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović potvrdio nam je da sa Simonićem dugo surađuje te odbacio mogućnost da ima ikakve veze s uplitanjem u Lidijin marketing i organizaciju.

Nema zle krvi i svađe

- Bilo mi je jako drago što će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26. kolovoza, pa sam ostao iznenađen kad sam danas saznao da neće. S obzirom na to da s organizatorom nastupa u Velenju radim već godinama i da u njega imam apsolutno povjerenje, u promociju i oglašavanje koncerta se nisam miješao. Netočne su informacije da sam ja od organizatora bilo što po tom pitanju tražio ili uvjetovao u Severinino ime - priopćio nam je Petrović. 

Lidijin koncertni menadžer Renis Gržinić koji je ugovorio slovenski koncert sa Simoničem tvrdi da je Severinin tim promijenio dogovor prije desetak dana te eksplicitno zabranio organizatoru postavljanje Lidijine fotografije na jumbo plakatima, a niti na službenoj Facebook stranici koncerta uz Sevkin portret nije smjela stajati Bačić. Koncert je izazvao oduševljenje među slovenskim obožavateljima, a karte po cijeni od 120 kuna već su rasprodane tjednima. Lidija Bačić je angažirana cijeli osmi mjesec te nastupa diljem Hrvatske i Slovenije, dok Severina žari i pali regijom.

Slovenija razdora

Severina je čak svojedobno nastupila sa svojom ljutom konkurenticom Jelenom Rozgom (39). Slovenija je bila fatalna i za još jednu splitsku kombinaciju, ovaj puta Rozga - Severina. Obje su, naime, tvrdile kako je njihov nastup na fašniku u slovenskim Markovcima lani bio najposjećeniji. Severina je nastupala tri dana nakon Rozge. Nakon što se pohvalila snimkom nastupa, isto je učinila i njezina mlađa sugrađanka, koja je zaključila kako je upravo njezin koncert bio najposjećeniji u povijesti fašnika u Markovcima.

Bačić će nesuglasice s 14 godina starijom kolegicom možda razjasniti u svojem reality showu koji priprema. Na najavljivanom koncertu atmosferu će od 20 sati zagrijavati DJ Tinny, a dva sata kasnije na scenu će izaći Severina. Neki obožavatelji pitaju se hoće li Nacionale “opravdati” izostanak kolegice Bačić, a šuška se da su neki Slovenci već tražili povrat novca jer su s nestrpljenjem čekali Lidijin koncert.

Ekstaza zabave 

Tim riječima su Slovenci najavili nastup naših, kako pišu, ‘pop diva’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao