Obavijesti

Show

Komentari 3

Opet istaknula atribute: Kylie postala sirena za Noć vještica

Opet istaknula atribute: Kylie postala sirena za Noć vještica
11

PREVLADAVAJU SEKSI KOSTIMI Noć vještica, poznata i kao Halloween idealna je prilika da na nekoliko sati postanemo netko ili nešto drugo, a poznate face to jako dobro znaju

VIDEO

Kylie Jenner (22) jednogodišnju kći Stormi Webster (1) maskirala je u outfit koji je sama nosila na Met Gali, a da se milijarderka voli maskirati za Noć vještica i da je pritom kreativna potvrdila je još jednim kostimom. Najmlađa milijarderka sad je na sebe navukla peraju i tako je na jedan dan postala sirena Ariela.

No kako to obično biva s Kylie ovo joj nije jedini kostim kojim se pohvalila pratiteljima na društvenoj mreži. Ovog puta 'prerušila' se u Playboyevu zečicu i to nedugo nakon što se za naslovnicu istog magazin fotografirala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:43

Jenner je fotografijom 'zaradila' milijune lajkova i mnoštvo komplimenata, a njezini vjerni pratitelji smatraju kako je ovo bilo njezino najseksepilnije izdanje dosad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stas said I’m having a playboy party.. pull up 🐰🖤

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Američka reperica Nicki Minaj (36) nedavno je na društvenim mrežama dala do znanja kako se udala za za svog kontroverznog dečka i producenta Kennetha Pettyja (41), Par se za Noć vještica maskirao u likove iz poznatog horora, pa je tako Petty bio Chucky, a Nicki njegova mlada. 

Pjevačica Ciara Wilson (33) i igrač američkog nogometa Russellom Wilsonom (28) odlučili su na jednu večer postati slavni par. Tako su se na Instagramu pohvalili da su supružnici Beyonce (38) i Jay Z (49). Ciara je imala baby-rozo svileno odijelo, a Rusell svijetlo plavo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jay & Bey

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

Britanska glumica Elizabeth Hurley (54) kao da živi na plaži ili uz bazen, neprestano se sunčajući. Njezin Instagram profil 'pršti' golišavim fotografijama na kojima Hurley pozira u badićima ili donjem rublju. Ipak, sada je fanove 'počastila' nešto drugačijim izdanjem. Elizabeth je krenula s pripremama za Noć vještica pa je tako nabavila kostim za najstrašniju noć u godini. Pozirala je u žutom 'Kill Bill kombinezonu' koji je upotpunila mačetom. 

Demi Lovato (27) se najprije vrlo uspješno prerušila u Marie Antoinette, a zatim je utjelovila poznatog klauna Pennywise iz filma 'Ono' u nešto izazovnijem izdanju. 

Na zabavi je s njom pozirala i Paris Hilton (38) koja se prisjetila djetinjstva te na sebe navukla odijelo iz srednje škole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you @DDLovato 😍 #HalloweenQueens 🎃

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Američka glumica Lisa Rinna (56) postala je Jennifer Lopez (50). Za Noć vještica nije odabrala bilo kakvu haljinu. Naime, obukla je identičnu haljinu zelenu Versace haljinu koju je Lopez nosila u veljači 2000 na dodjeli nagrade Grammy. Za razliku od Jennifer, Lisa je pokazala malo više. Naime, kreacija je više nego provokativna, a u jednom trenutku glumica je pokazala i gaćice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just incase you missed it......🎃👻🎃👻

Objavu dijeli Lisa Rinna (@lisarinna)

Američka reperica Cardi B (26) navukla je crvenu dugu periku te čizme iste boje do koljena i obukla usko bijelo odijelo i 'postala' medicinska sestra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cardi B performing with @offset at powerhouse NYC 📸: @rachel_kaplan

Objavu dijeli Cardi B (@iamcxrdib)

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju