Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Opet janjetina, a desetki nema: 'Atmosfera je bila premrtva...'

Dinka je dala ocjenu osam jer joj se nisu svidjeli ravioli, Lina se također odlučila za osmicu jer je očekivala više. Ipak, najstroža kritičarka večeri bila je Asunta koja je dala ocjenu šest

Foto: RTL
3 komentara

Drugi dan creske avanture u „Večeri za 5 na selu“ kandidati dolaze u mjesto Zbićina, gdje ih je ugostio jedini džentlmen među damama - poduzetnik Plamenko, koji je zbog jake bure i hladnoće svoje jelo poslužio u kući. Njegov se jelovnik sastoji od predjela naziva Juha iznenađenja, glavnog jela Orijentalna peka i deserta Gerbinski rolat. 

Foto: RTL

Kad su dame stigle, dočekalo ih je iznenađenje - svirač u autohtonoj creskoj nošnji na duhačkom instrumentu mehu. Potom su nazdravili s domaćim rakijama i krenuli s predjelom.

- Nisam znala da će biti ravioli, mislila sam da će biti domaća pašta  - rekla je Lina, a Dinka dodala: „Nisam naučila na takvu juhu, ravioli mi idu na paštu s nekakvim sosom, nikako u juhi.“

Foto: RTL

Asunta je također imala neke zamjerke ne predjelo jer su joj ravioli bili „skliski“ i malo tvrdi, a Sandra je zaključila: „Ravioli su izgledom bili savršeni, ali nedovoljno kuhani.“

Domaćin je potom donio glavno jelo, koje je natjecateljicama odmah djelovalo jako slasno, a Plamenko im je istodobno objašnjavao kako on i janjetinu i krumpir priprema na malo drukčiji način.

- Nisam baš jako luda za takvom vrstom krumpira, odnosno tako napravljeno, ali ne mogu reći da je bio loš, no meni je bio čudan - komentirala je Asunta, no Dinka je bila oduševljena.

- Janjetina je bolja za jednu klasu od Sandrine - savršeno sočno, dovoljno soli, bilo je predivno... Pravi osjećaj janjetine koja se lijepi za prste - rekla je. 

Foto: RTL

Kad je domaćin donio desert, objasnio je kako je rađen od autohtonih namirnica iz Zbićine, a potom je darivao svoje dame eteričnim uljima, što ih je sve jako razveselilo.

- Desert je bio jako ukusan, ali tanjur mi je opet bio mizeran zato što nismo naučeni tako servirati desert - rekla je Lina dok Sandra i Dinka nisu imale zamjerke. 

Foto: RTL

Nakon veselog druženja uslijedio je najozbiljniji dio večeri - ocjenjivanje! Dinka se odlučila za ocjenu osam jer joj se nisu svidjeli ravioli, Lina se također odlučila za osmicu jer je očekivala više, baš kao i Sandra koja je dala ocjenu osam zato što joj ravioli nisu bili dovoljno kuhani, a atmosfera joj je bila premrtva. Ipak, najstroža kritičarka večeri bila je Asunta koja je dala ocjenu šest jer joj je juha bila hladna, krumpiri joj se nisu svidjeli, kao ni desert.

Naši partneri pišu
Message