Show

Komentari 198

Opet 'paljba' na Doris: Lijepa si, ali hitno promijeni svog stilista!

Opet 'paljba' na Doris: Lijepa si, ali hitno promijeni svog stilista!

Nakon svake epizode 'Dobro jutro, Hrvatska' dežurni kritičari, a očito i vjerni pratitelji emisije, komentiraju stajlinge. Često se uhvate Doris Pinčić, pogotovo ako je svezala kosu u rep jer im to ide na živce

Voditeljica Doris Pinčić (32) i Ognjen Golubić vodili su u petak emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' i pokušavali uveseliti gledatelje. Većina ima vrlo izazovne dane zbog potresa i brojnih nedaća koje su zahvatile Hrvatsku pa su im Doris i Ognjen nastojali zanimljivim temama i gostima staviti osmijeh na lice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris 'provocira' gledatelje

- Bravo za našu Doris, Ognjena i cijelu ekipu Dobrog jutra. Glavu gore, Hrvatska. Gledajte nas svakog radnog dana! Tjedna šihta lagano se privodi kraju. Poslovno izazovan i tužan za cijelu Hrvatsku. No pokušali smo unijeti barem malo vedrine u vaše domove - napisali su na službenom Facebook profilu emisije. 

- Uz njih kao voditelje je prekrasno gledati 'Dobro jutro, Hrvatska' - pisali su pratitelji. Ipak, zlobnici koji uvijek samo čekaju prokomentirati nešto što im se nije svidjelo i istaknuti svoje mišljenje oko nečega, pohitali su na društvene mreže i forume. Ondje su zaključili kako je Doris bila 'čudna'. 

- Kakva je ovo roba? Odijeva se kao da ide u dućan, u nabavku. I opet svezana kosa. Lijepa si, ali hitno mijenjaj stilista! - poručio je jedan, dok je drugi bio kratak: 

- Tebi sve smeta. 

Otkako je krajem prosinca sjever Hrvatske pogodio potres, Doris se trudi na svom Instagram profilu dijeliti informacije koje smatra bitnima. Osim što s vremena na vrijeme podijeli broj računa na koji ljudi mogu uplatiti novac onima kojima je to potrebno, pozvala je sve koji se ne osjećaju dobro da potraže psihološku pomoć. 

- Jako važno u ovom trenutku i danima pred nama je znati da pomoć postoji i da je trebamo koristiti. Mnogima će trebati, nije sramota, baš suprotno. Moguće da će biti nervoze, straha, tjeskobe... Čuvajmo jedni druge koliko se može - napisala je Doris. 

 

Najčitaniji članci