Obavijesti

Show

Komentari 0

Opet u Zagrebu: The Vibrators 7. rujna u Vintage Industrialu

Opet u Zagrebu: The Vibrators 7. rujna u Vintage Industrialu
1

The Vibrators se nakon šest godina vraćaju Zagrebu. Ovoga puta nastupit će 07. rujna jednom od najboljih zagrebačkih rock klubova Vintage Industrial Baru

VIDEO

Novu, drugu sezonu jednog od najpopularnijih zagrebačkih klubova Vintage Industrial Bara, otvorit će grupa koja je 1976. kreirala londonsku punk rock scenu - The Vibrators.

Karte se mogu kupiti u samom klubu u Savskoj 160 po pretprodajnoj cijeni od 20 kn te na dan koncerta po 40 kn.

21. rujna 1976. iz tada trideeset godina starog legendarnog kluba 'Club 100' smještenog u Oxford Streetu iz podzemlja je na svjetlo dana izletila skupina buntovnika koja je rock scenu odvela u jednom novom pravcu. Taj kulturološki fenomen danas je svima dobro znan pod kao punk rock, a bendovi koji su te jeseni nastupili u sklopu 'International Punk Festivala' između ostalih bili su Sex Pistols, The Clash, The Buzzcocks, The Damned, The Stranglers, Siouxsie And The Banshees te bend koji će 07. rujna  2013. ugostiti Vintage Industrial Bar – The Vibrators.

Prvi album The Vibratorsa naslovljen ''Pure Mania'' objavljen 1977., probio se na nacionalnu top listu,  a sedamnaest godina kasnije ''The Guinness Encyclopedia of Popular Music'' ga je proglasila jednim od pedeset najznačajnijih punk rock albuma svih vremena. Drugi album ''V2'' nastavlja uspjeh debija, a pjesma ''Baby, Baby'' se i nakon četrdeset godina savršeno dobro drži među hit singlovima diljem svijeta. 

Pjesme The Vibratorsa su obradili mnogi bendovi pa tako i Die Toten Hosen, The Exploited, GBH te R.E.M., a njihov sirov garage rock zvuk je uvelike imao utjecaj na današnji zvuk revival garage punk rock bandova.  

The Vibrators se nakon šest godina vraćaju Zagrebu. Ovoga puta nastupit će 07. rujna jednom od najboljih zagrebačkih rock klubova Vintage Industrial Baru. 

Kao support The Vibratorsima nastupit će ZG punk rockeri Eksodus; bend koji će ove godine proslaviti svoj 30. rođendan.  

Vrata Vintage će se otvoriti u 21 sat, a cijena ulaza iznosi simboličnih 20 kn te na dan 40 kuna. Karte se već od sada u pretprodaji mogu kupiti na šanku Vintage Industrial Bara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin