Opet uhvaćeni u laži! Nadbiskup negirao da je vjenčao Harryja i Meghan tri dana prije svadbe | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

Meghan i Harryja opet uhvatili u laži! Nadbiskup negirao da ih je vjenčao tri dana prije svadbe

Meghan i Harryja opet uhvatili u laži! Nadbiskup negirao da ih je vjenčao tri dana prije svadbe
9

Potpisao sam vjenčani list, koji je pravni dokument, i počinio bih teško kazneno djelo da sam ga potpisao znajući da je lažan. Možeš raditi što god ti se sviđa, ali pravno valjano vjenčanje je bilo u subotu, kaže Webly

VIDEO

Među raznim šokantnim tvrdnjama koje su u intervjuu kod Oprah iznijeli Meghan Markle (39) i princ Harry (36), najjače je odjeknula ona u kojoj tvrde da su se vjenčali u dvorištu, sami i samo pred nadbiskupom Canterburyjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

No, priča se ubrzo mijenja. Samo nekoliko tjedana nakon, britanski mediji dolaze do pravog vjenčanog lista, a nadbiskup poriče tvrdnju slavnog dvojca.

Naime, 65-godišnji nadbiskup Justin Webly, koji je trenutačno na promotivnoj turneji svoje nove knjige  'Reimagining Britain: Foundations For Hope', opovrgnuo je tvrdnju kraljevskog para i za talijanski 'La Repubblica' izjavio da je legalno vjenčanje održano u subotu 19. svibnja odnosno na dan kraljevskog vjenčanja. 

Duke and Duchess of Sussex statement

Nadbiskupa su upitali je li stvarno vjenčao Meghan i princa Harryja tri dana prije, a on je odgovorio kako je s njima imao niz privatnih i pastoralnih sastanaka prije vjenčanja, ali da je legalno vjenčanje bilo u subotu.

- Potpisao sam vjenčani list, koji je pravni dokument, i počinio bih teško kazneno djelo da sam ga potpisao znajući da je lažan. Možeš raditi što god ti se sviđa, ali pravno valjano vjenčanje je bilo u subotu - rekao je nadbiskup i napomenuo da neće dalje otkrivati što se dogodilo na bilo kojem drugom njihovom sastanku.

Royal wedding

Podsjetimo, britanski tabloid The Sun nedavno je uspio doći do vjenčanog lista kraljevskog para na kojemu stoji datum 19. svibnja kao službeni dan njihova vjenčanja, a upravo je i to dan kada se održao 'spektakl' za javnost. 

Par je zatim putem glasnogovornika poručio kako se nije radilo o vjenčanju već o razmjeni zaruka, što znači da se nisu legalno vjenčali.

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

Meghan je tako svjesno lagala Oprah i široj javnosti, jer osim romantičnih izljeva ljubavi tri dana svadbe, ništa više od toga nije se dogodilo. Kako je sam par priznao da oko nekih stvari nisu bili dovoljno iskreni u intervjuu, postavlja se pitanje oko čega još su sve lagali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu