Obavijesti

Show

Komentari 20

Oplela po susjedima: 'Mogla bih šest puta umrijeti, nikakvi su'

Oplela po susjedima: 'Mogla bih šest puta umrijeti, nikakvi su'
8

Pjevačica je nedavno priznala kako ju najviše brine financijska situacija, s obzirom na to kriza uzrokovana pandemijom korona virusa uvelike pogađa i estradnjake

VIDEO

Pjevačica Neda Ukraden (69) poštuje naredbu kako građani iznad 65 godina ne bi trebali napuštati svoje domove tako da je bila sama u izolaciji u stanu u Beogradu na vodi, koji su kupili njena kći Jelena Bilbija Minović (40) i zet. U tom naselju živi velik broj poznatih osoba s estradne scene. 

Iako ne može i neće otići kod susjeda na kavu jer i ona sudjeluje u sprječavanju širenja korona virusa i čeka da ugroza prođe, ni kad se sve 'unormali', nije izvjesno da će piti kavu s njima.

- Susjedi su mi nikakvi, mogla bih šest puta umrijeti bez da itko primijeti. Nema starih susjeda. Jedna se tu bunila jer su majstori pravili buku. Stavljali su pločice po danu, naravno, ne noću. To je sve  moderan, netolerantan svijet - rekla je Neda, piše expresstabloid.ba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevačica je nedavno priznala kako ju najviše brine financijska situacija, s obzirom na to kriza uzrokovana pandemijom uvelike pogađa i estradnjake. 

- Koga to ne bi brinulo? Meni je do sada otkazano deset koncerata. Uvijek su pjevači bili slobodni strijelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Također, želim svojoj obitelji ostaviti nešto. Ne želim biti samo jedna Neda koja je pjevala, a nije ništa ostavila. Neka me moja djeca pamte ne samo po pjesmi, već i po onome što sam im ostavila - rekla je pjevačica za srpske medije.

Odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i pobrinuti se za svoju egzistenciju i egzistenciju svojih kolega estradnjaka. Ukraden je apelirala na nadležne organe da u okviru pomoći za poduzeća, privrednike i biznismene, financijski pomognu i pjevačima koji ne rade zbog epidemije korona virusa i nemaju novčana primanja. Njena izjava naišla je na različita mišljenja na estradi, ali Nedu to ne brine već maksimalno iskoristi slobodno vrijeme i uživa u njemu. 

- Sada imam vremena čitati knjige, a tu su naravno i telefoni, televizija... Informiram se o svemu. Trudim se biti u toku informacija, koje su nažalost sve dramatičnije - rekla je pjevačica nedavno. 

POGLEDAJTE KOTIGINU PODRŠKU ZA VRIJEME PANDEMIJE KORONA VIRUSA: 

Pokretanje videa...

00:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...