Obavijesti

Show

Komentari 33

Oprah se nije udavala i nema djecu: 'Nikada nisam požalila'

Oprah se nije udavala i nema djecu: 'Nikada nisam požalila'
5

Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće s djecom, jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju, priznala je Oprah

VIDEO

Legendarna televizijska voditeljica Oprah Winfrey (65) već je navikla da ju svi pitaju zašto se nikad se nije udavala niti imala djecu.

- Niti jednom nisam požalila zbog svoje odluke - rekla je Oprah koja je partnera Stedmana Grahama (68) upoznala 1986. na jednoj dobrotvornoj večeri, a kako je priznala za magazin People, tijekom njihove veze koja traje 33 godine, samo je jednom poželjela postati majka i to nedugo nakon što su se zaručili.

"Queen Sugar" Premiere

- U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišljenju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu - priznala je Oprah, no to se nikada nije ostvarilo ponajviše jer je i sama postala svjesna koliko odgovornosti i žrtve je zapravo potrebno da žena postane majka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

Priznala je i kako je tijekom godina u kojima je radila 'The Oprah Winfrey Show' shvatila da razgovara s puno zbrkanih ljudi, a koji su postali takvi zato što njihovi roditelji nisu bili svjesni koliko je taj posao odgoja važan i odgovoran. 

European premiere of Disney

- Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće s djecom, jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno i kad dođem kući imam dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu. On nikada nije ništa tražio ni zahtijevao od mene, nije imao prohtjeve tipa: 'Gdje mi je doručak? Gdje je moja večera?'. No, mislim da bi se sve to promijenilo da smo se odlučili vjenčati - ispričala je i nastavila:

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

- Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se vjenčali. Stoga ne žalim ni zbog čega, a vjerujem da je dio toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila 'Oprah Winfrey Leadership Academy' za djevojčice u Južnoj Africi. Te djevojke ispunjavaju majčinsku prazninu koju bi možda imala - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael