Obavijesti

Show

Komentari 194

Opsjednut izgledom: Grubnić je za zube izdvojio 42.000 kuna

Opsjednut izgledom: Grubnić je za zube izdvojio 42.000 kuna
9

Modni dizajner i stilist Marko Grubnić svojih se tretmana ne srami. Veliki je ljubitelj botoksa i hijalurona, a s prvim operacijama je počeo prije devet godina

VIDEO

Priznajem, opsjednut sam svojim licem. Ne bojim se starenja, ali volio bih učiniti sve što mogu kako bih usporio taj proces, pričao nam je Marko Grubnić (37) prije deset godina. I čini se, zahvaljujući raznim tretmanima, u tome je djelomično uspio.

Pokretanje videa...

01:07

U magični svijet plastičnih operacija ušao je 2010. godine, kad je odlučio srediti nos.

grubnic

- Na fotografijama bi mi nos uvijek bio preširok pa sam stalno molio fotografe da mi ga suze. Sad sam presretan jer sam ostvario veliki san i sve je savršeno ispalo - pričao nam je tad Grubnić, koji je za ovaj tretman, procjenjuju stručnjaci, izdvojio oko 20.000 kuna.

- Vidljivo je da stavlja botoks i hijularonsku kiselinu u lice. Cijena jednog takvog tretmana je oko 2500 kuna, a na njega se ide svakih šest mjeseci - rekao nam je jedan ugledni hrvatski kirurg.

A Marko je s botoksom počeo mlad. Čak i premlad, ako pitate stručnjake.

- Primijetio sam da mi se nakon botoksa otvorio pogled, da su mi se podignule obrve i da se doimam nekako svježije, odmornije, naspavano - priznao je prije nekoliko godina Grubnić koji je, kažu nam stručnjaci, čini se, dodao i koju dlaku na glavu. Na fotografiji iz 2009. godine vidljivo je da mu se kosa povlači, dok danas Marko ima punu glavu kose.

No ono što najviše upada u oči njegovim pratiteljima na društvenim mrežama su Markovi blještavo bijeli zubi. U osmijeh je uložio 42.000 kuna. Ugradio je deset ljuskica za zube, cijena svake je 4200 kuna, To je odradio kod zubarke Tatjane Knego, koju je Marko znao i promovirati na svojim društvenim mrežama.

- Treba istaknuti i kako danas izgleda bitno snažnije nego prije deset godina, a to je posljedica vježbanja. Mišiće je definirao u teretani, u tijelu ne vidim nikakve intervencije - kaže nam za kraj naš sugovornik iz svijeta estetske kirurgije.

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu