Show

Komentari 111

Optočene dijamantima: Soraja nosi čizme od 75 tisuća kuna...

Optočene dijamantima: Soraja nosi čizme od 75 tisuća kuna...

Starleta se nedavno na društvenim mrežama pohvalila skupocjenim čizmama njemačkog dizajnera čija cijena iznosi vrtoglavih 75 tisuća kuna

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) često se na društvenim mrežama hvali luksuznom odjećom i modnim dodacima. Tako je nedavno pozirala u visokim čizmama do koljena optočenim dijamantima. Riječ je o čizmama njemačkog modnog dizajnera Philippa Pleina (41) poznatog po skupocjenim satovima, a cijena ovih čizama iznosi vrtoglavih 9950 eura, odnosno oko 75 tisuća kuna. 

- Ti si totalno luda. Za tu cijenu možeš dobiti dobar auto - komentirao je jedan od obožavatelja ispod Sorajinih fotografija na društvenim mrežama.

S obzirom na to da crnogorska starleta u svojem voznom parku već ima plavog Lamborghinija i Ferrarija, čini se kako joj nije problem iskeširati skoro deset tisuća eura na čizme. 

Soraja se nedavno zaručila za sina ruskog tajkuna koji ju svako malo časti skupocjenim poklonima. Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine.

- Kad se zaljubim, lakše je iz mene istjerati đavla nego njega - izjavila je starleta jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci