Obavijesti

Show

Komentari 20

Optužbe: Slavne žene za koje se šuškalo da glume trudnoću

Optužbe: Slavne žene za koje se šuškalo da  glume trudnoću
10

Trudne zvijezde uvijek su pod posebnim povećalom, a razvoj njihovih trbuha se budno prati. Ako je nešto 'neobično', odmah krenu glasine da je trudnoća lažna

VIDEO

Za vrijeme trudnoće u kojoj je nosila kćer Blue Ivy (3), Beyonce (34) je bila subjekt šuškanja o lažnoj trudnoći. Povod tome bio je njen trbuh koji je navodno varirao u veličini iz tjedna u tjedan. Glasine su kulminirale kada je pjevačica gostovala u australskom showu. Naime, kada se sagnula kako bi se sjela, trbuh joj se 'prepolovio'. Javnost je ubrzo razvila teoriju da Beyonce 'glumi' trudnoću pomoću protetskog trbuha, a da njeno dijete nosi surogat majka. 

Screenshot

Glumica Katie Holmes (36) bila je pod posebnim povećalom zbog braka s Tomom Cruiseom. Njezina trudnoća, govorili su teoretičari zavjere, bila je lažna jer se i njen trbuh smanjivao i povećavao neprirodnim tokom. Neki su smatrali da Tom i Katie lažiraju trudnoću kako bi dobili više publiciteta uoči izlaska 'Nemoguće misije' s Cruiseom. 

Profimedia

Za vrijeme prve trudnoće Kim Kardashian (35), kružile su glasine da starleta uopće nije bila trudna, a to se ponovilo i za vrijeme njene druge trudnoće. Kim je vijest o trudnoći objavila 31. svibnja, a 1. lipnja pojavila se na crvenom tepihu, a trbuhu 'ni traga'. Glasine su se nastavile širiti sve dok ljutita Kim nije sve opovrgnula na Twitteru, a zatim se fotografirala i gola u šestom mjesecu trudnoće. 

Instagra

Dok je bila trudna s prvim djetetom, kćeri Sunday Rose, Nicole Kidman (48) bila je vrlo mršava. Upravo zbog toga, pričalo se da Nicole lažira trudnoću kako bi odvukla pažnju s istine, a to je da joj dijete nosi surogat majka. Iako je prvo dijete sama rodila, drugo je zaista rodila surogat majka. Nicole ima dvoje posvojene djece s bivšim suprugom, Tomom Cruiseom, Isabellu (22) i Connora (20). 

Profimedia

Nakon što im je umro sin Jett 2009. godine, Kelly Preston (53) i John Travolta (61) htjeli su još jedno dijete. Preston je zatrudnjela dvije godine nakon toga, kada joj je bilo 47 godina, što je bio povodom glasinama da je njena trudnoća lažna te da im dijete nosi surogat majka. Par još ima kćer Ellu (15). 

Pixsell


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...