Obavijesti

Show

Komentari 32

Opuštanje u Splitu: Shrvanog Matavulja oraspoložila estrada

Opuštanje u Splitu: Shrvanog Matavulja oraspoložila estrada
1

NOĆ PORINA Matavulj se prvi put poslije suđenja pojavio u javnosti, a Božo Petrov se zabavljao sa suprugom . Kaže da rado posluša bendove poput Elementala, Pavela i Vatre

VIDEO

Stojan Matavulj (55) na Porin se ušetao usred dodjele, ali nije do kraja ostao gledati prijenos sa splitskih Gripa. Glumac se premjestio u predvorje te stao kraj šanka s čašom vina i cigaretom u ruci. Djelovao je izgubljeno i nije bio raspoložen za izjave. Opustio se tek na after partyju u restoranu, gdje se s dečkima iz benda Boa nastavio družiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Zvijezdi televizijske serije 'Ruža vjetrova' dolazak na dodjelu nagrade bio je prvo pojavljivanje u javnosti otkad se prije dva tjedna žalio na presudu Županijskog suda, kojom su ga osudili na godinu dana zatvora. Stojan je skrivio prometnu nesreću u kojoj je u jesen 2013. godine u 33. godini poginula šibenska glumica Dolores Lambaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već su predali molbu sudu

Matavulj i kolegica su se tog jutra vraćali iz Beograda, gdje su bili na kazališnoj predstavi, a usput su stali u Iloku, gdje su se zabavljali kod prijatelja. Glumčev branitelj vjeruje kako postoji šansa da se njegovi prigovori na presudu uvaže i da će Matavulj ipak odslužiti uvjetnu kaznu, koju su mu prvotno izrekli.

Matavulj ostao u Dalmaciji

- Već smo predali molbu Vrhovnom sudu da revidira presudu Županijskog suda koji je u veljači uvjetnu kaznu preinačio u zatvorsku - rekao je glumčev odvjetnik Zoran Mataić. Na sudu, gdje se vodio postupak, kažu kako bi se Stojanu mogla uvažiti molba da u zatvor otiđe od tri do šest mjeseci kasnije od planiranog, ako za to postoji opravdan razlog, poput bolesti ili nekog poslovnog projekta.

- Nisam dugo snimao, ali nadam se da će se to uskoro promijeniti - rekao je nedavno glumac, koji je poslije pogibije Dolores Lambaše snimio film 'Narodni heroj Ljiljan Vidić', a glumio je i u hit TV seriji 'Crno-bijeli svijet'.

- Došao sam pogledati dodjelu nagrada, baš kao što se u kazalištu gleda predstava - kratko je komentirao Matavulj. Na pitanje je li se kome od pjevača posebno obradovao, glumac je kratko odgovorio: 'To je moja privatna stvar'.

Dok se Stojan poslije dodjele navodno zadržao u Splitu, s Porina je istu večer u rodnu Jasku odjurio miljenik žena Ivan Zak (36). Iako je pjevač bio nominiran u kategoriji za najbolji album zabavne glazbe, statuu je dobio Ibrica Jusić. Zak nije bio razočaran jer mu je, objašnjava, bila velika čast biti nominiran s velikanima od kojih se može puno naučiti. Ivan je na Gripama otpjevao hit baladu 'Ne pitaš za mene'.

Pratio ga orkestar

- Pripremao sam se tri dana. Prvi put sam pjesmu izvodio uživo u pratnji orkestra. Ta nova interpretacija me je toliko oduševila pa sam si obećao da ću se sljedeće godine publici što češće predstavljati u takvom izdanju - kaže Ivan. Lani je objavio četvrti album 'Usne varane', za koji je sam pisao tekstove i glazbu te kojim je osvojio srebrnu ploču.

Rado poslušam bendove poput Elementala, Pavela i Vatre. Volim sve što valja, od dobre klasike pa do rocka, rekao je političar Božo Petrov (36). Glazbeni ukus vođe Mosta Mirela Priselac Remi (36) komentirala je riječima 'političari bi naše tekstove trebali pozornije slušati jer im imamo puno toga reći. To je pogrešan iskorak za Petrova, ali dobar za nas'.

Pjevačica Elementala se iznenadila kad je čula da drugi potpredsjednik Vlade voli njihovu glazbu. Nagradu za pjesmu godine 'Goli i bosi' uručila joj je Jelena Rozga (38). Remi je kolegicu čak tražila da joj se potpiše na statuu. Iako joj je svojedobno popljuvala pjesmu 'Nirvana' zbog šovinističkog teksta, Mirela Priselac je na dodjeli Porina objasnila da nikad nije bila ni u kakvom ratu s Rozgom.

Hauser: Naporno mi je biti doma

- Nemam problema s njom. Sjajna je izvođačica, žena koja puno radi i to treba cijeniti. Imam problem samo s tekstopiscem, u ovom slučaju to je Vjekoslava Huljić - izjavila je Priselac. 

Dodjelu diskografskih nagrada na splitskim Gripama ipak su više od glazbe obilježili dekoltei. Žanamari Perčić (34) pohvalila se najdubljim. Pjevačica, koja je prije deset mjeseci rodila kćer Gabrijelu, nosila je oko 14.000 kuna vrijednu Balmainovu kreaciju. 

Grudi je u prvi plan stavila i Jelena Rozga u haljini splitskog dvojca Arileo. Iako se splitska pjevačica cijelo vrijeme grlila i ljubila s violončelistom Stjepanom Hauserom (29), kiselo se smješkala kad je zaručnik u šali rekao da mu je napornije biti doma nego na turneji. 

Duboki izrez na izazovnom kombinezonu imala je i Ella Dvornik (25), ali na dodjeli je podbacila kao najavljivačica. Kći pokojnog glazbenika Dina krivo je rekla ime pobjednika za najbolji album folklorne i etno glazbe. Brunu Krajcara je nazvala Krajčar.

Porin ni ove godine nije prošao bez nezadovoljnih glazbenika.

Ibrica Jusić (71), koji je osvojio najprestižniju domaću nagradu za najbolji album zabavne glazbe 'Harlekino', bio je ogorčen jer su mu organizatori statuu uručili u predprijenosu.

Ibrica će slaviti s psom i mačkom

- Žao mi je jer sam pripremio govor. Ovako su mi Porin mogli poslati doma poštom. Ovo mi je treća nominacija i nikad mi nisu dali da pjevam, kao da se boje moje gitare i ljubimca. Doma ću slaviti sa psom Bondom i mačkom Kikijem. Napit ćemo se - izjavio je dubrovački kantautor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom