Show

Komentari 108

Đorđe se boji da se Stefani ne zaljubi u njega jer je 'preletač'

Đorđe se boji da se Stefani ne zaljubi u njega jer je 'preletač'

Stefani je Barbari priznala da joj je trener plivanja drag jer je pozitivan i energičan poput nje i jer joj to baš treba, ali kaže da u kući neće biti ništa više između njih...

Đorđe je Velikom Bratu priznao da između njega i Stefani postoji nešto. Kaže da se simpatiziraju i da su se poljubili nekoliko puta, ali ne zna kako će se stvari dalje razvijati. Mogu ostati u dobrim odnosima, a mogu se i jako posvađati, smatra on. Tvrdi kako on neće trčati za njom, te da je pušta da ona dođe k njemu ako to želi, javlja RTL .

Trener plivanja iz Beograda boji se da će se Splićanka u njega zaljubiti jer sam za sebe kaže da je 'preletač' i da se ne veže ni za koga.

Stefani je Barbari priznala da joj je Đorđe drag jer je pozitivan i energičan poput nje i jer joj to baš treba, ali kaže da  u kući neće biti ništa više između njih dvoje.

I Katja je Velikom Bratu rekla kako bi radije Đorđa za zeta nego Ervina koji je zaljubljive prirode. Smatra da bi Đorđe bio veća potpora njezinoj kćeri.

Zorica pak misli da Đoletu nije bitno ništa osim toga 'da ga umoći' i da će Stefani na kraju opet biti povrijeđena. Smatra i da bi se 'nešto' moglo dogoditi između njih u kući iako je ovdje Stefanina mama.

Najčitaniji članci