Obavijesti

Show

Komentari 9

Orlando se našalio: 'Patuljak, čarobnjak i vilenjak uđu u bar'

Orlando se našalio: 'Patuljak, čarobnjak i vilenjak uđu u bar'
13

Volim vas puno Gandalfe i Legolasu. Volim vas ljudi, istaknuo je jedan od obožavatelja. Komentirao je kako su patuljak, čarobnjak i vilenjak u baru početak dobre priče

VIDEO

Engleski glumac Orlando Bloom (41) susreo se s kolegama iz trilogije 'Gospodar prstenova' 15 godina nakon posljednjeg filma. Bloom se pohvalio selfiejem s glumcima Ianom McKellenom (79) koji je utjelovio čarobnjaka Gandalfa  i Adamom Brownom (38) koji je odigrao patuljka Orija. 

- Patuljak, čarobnjak i vilenjak uđu u bar - našalio se Bloom koji je glumio vilenjaka Legolasa Fanovima 'Gospodara prstenova' se svidjela fotografija i komentirali su kako ih je 'usrećilo malo okupljanje'. Dodali su kako nema nijednog orka u njihovoj blizini. Riječ je o izmišljenom stvorenju iz trilogije. 

- Volim vas puno Gandalfe i Legolasu. Volim vas ljudi - istaknuo je jedan od obožavatelja. Komentirao je kako su patuljak, čarobnjak i vilenjak u baru početak dobre priče. Slika je neke fanove uvjerila da će snimati nastavak 'Gospodara prstenova' i rekli su da bi im to bilo ostvarenje snova. 

Orlando se početkom mjeseca pohvalio i fotografijom s Liv Tyler (41), glumicom koja je utjelovila Arwen Undómiel u trilogiji. Tyler je došla podržati kolegu koji igra u predstavi 'Killer Joe' u londonskom kazalištu Trafalgar Studios. 

 

just a pair of elves 🧝‍♀️🧝🏻‍♂️n a pup

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

- Samo par vilenjaka i štene - istaknuo je Bloom pokraj fotografije. Glumac se u travnju pomirio s pjevačicom Katy Perry (33) te je par zajedno bio u posjetu kod pape Franje (81). 

- Ponovno su zajedno. Katy želi da stvari ovog puta funkcioniraju kako treba - istaknuo je nedavno Perryin prijatelj. 'Novi stari' par je odlučio da neće svoju vezu izlagati javnosti i usredotočit će se na poboljšanje svega što nije funkcioniralo.

Bloom iz braka s modelom Mirandom Kerr (35) ima sina Flynna Christophera (7). 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš