Ornelina majka Julijana: Od Ive želim samo ispriku | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 15

Ornelina majka Julijana: Od Ive želim samo ispriku

Ornelina majka Julijana: Od Ive želim samo ispriku
3

Julijana Bešker, Ornelina majka, s Ivom Amulićem imala je samo seksualne susrete. Zatrudnjela je s 18, a pjevač Ornelu ne želi priznati kao kćer

VIDEO

S Ivom sam se upoznala telefonom. Prva sam ga nazvala, a on je pristao da se nađemo 'na neviđeno’. Tako je počelo, a naši susreti trajali su dok nisam zatrudnjela. Nije to bila normalna veza, već isključivo seksualni susreti, priča Julijana Bešker.
Majka Big Brother kandidatkinje Ornele poznatog splitskog pjevača tužila je prije 20 godina za dokazivanje očinstva.
- Nastavljam bitku za Ivino priznavanje Ornele. Od njega ne želim ništa osim javne isprike. On dobro zna da je njezin otac iako je svašta pričao po novinama - govori Julijana, koja je Ornelu rodila 1988. Amulić se već podvrgnuo testu ispitivanja očinstva:
- Bilo je to u Sarajevu kad je Ornela imala godinu i pol dana. Samo on zna koliko je 'pašteta’ platio da test bude negativan. Osim toga, i mnogi liječnici kažu da je taj test pouzdan 50-60 posto - zaključuje Julijana Bešker.
Ornelu je podizala kao samohrana majka. Nitko joj nije pomogao.
- Ornelu sam dobila kad sam imala 18 godina. Nije bilo lako, nitko mi nije pomagao, radila sam i podizala kćer. Kad je malo odrasla, uputila sam je u sport jer sam je željela maknuti od ulice. U školi nikad nije imala problema - ponosna je majka.

IVO AMULIĆ ODBIJA ORNELU
Ona nije moje dijete. Za to imam čak i sudsku presudu, nervozno je komentirao Ivo Amulić na otkrivanje navodnog očinstva nad BB Ornelom. Splitski pjevač i Julijana nisu se nikad zajedno pojavljivali u javnosti, niti su nikad izlazili u grad. Veza im se temeljila samo na seksualnim odnosima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu