Show

Komentari 0

Oscarovac Malek je u Zagrebu jer njegova cura snima seriju

Oscarovac Malek je u Zagrebu jer njegova cura snima seriju

Lucy je u vezi s Malekom od 2018. godine. O njihovoj ljubavi zna se vrlo malo pa tako privatne stvari ne dijele ni na društvenim mrežama. To smeta njihove fanove, ali od tajnovitosti ne odustaju

Oscarovac Rami Malek (39) u Zagrebu je s djevojkom, glumicom Lucy Boynton. Nisu se došli odmarati, iako su upravo to radili kad su ih fotografi ulovili na terasi kafića u sklopu zagrebačkog hotela.

Zvijezda filma 'Bohemian Rhapsody' tu je kao pratnja djevojci koja ovdje snima britansku mini-seriju 'The Ipcress File'. Radi se o remakeu filma istog imena iz 1960-ih u kojem je glumio legendarni Michael Caine (88).

Osim u Hrvatskoj, serija će se snimati i u Liverpoolu. Glavni glumci u seriji su Joe Cole, Tom Hollander i Lucy Boynton. Lucy i Rami upoznali su se 2018. na setu 'Bohemian Rhapsody'. Uloga Freddieja Mercuryja Maleku je donijela Oscara.

Slavni dvojac slovi za najtajnovitiji holivudski par. U Hrvatskoj je glumac već bio prošlog ljeta, ali ni tada, kao ni sada, time se nije pohvalio na društvenim mrežama. Da ga nisu ulovili fotografi, i to pred kraj godišnjeg odmora, taj podatak ostao bi nepoznat. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU O SNIMANJU SERIJE U ZAGREBU: 

 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci