Obavijesti

Show

Komentari 29

Osjećam se kao ponovno rođen, majka je plakala kad me vidjela

Osjećam se kao ponovno rođen, majka je plakala kad me vidjela
11

Kada je došao do 180 kilograma bio je često umoran. Užasavale su ga stvari poput vezanja tenisica ili odlaska pješice u trgovinu. Problem su predstavljala i putovanja

VIDEO

Oduvijek sam bio punašan, a zapravo sam se udebljao kad sam nakon srednje škole otišao u London, gdje sam živio šest godina, rekao je pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' Alen Abramović (45) za Gloriju

POGLEDAJTE VIDEO:

- Radio sam sve i svašta. Konobario, prodavao sendviče te bio prodavač u raznim trgovinama i buticima. A živio sam od brze hrane i grickalica pa sam vrlo brzo došao do svoje konstante, 140 kilograma težine - ispričao je Alen svoj boravak u Velikoj Britaniji. 

Ipak, kilaža mu se povećala nakon što se vratio u Hrvatsku 2001. 

- Moja drama nastala je preklani, kad mi je debljina eskalirala na 180 kilograma. Ni liječnici isu sigurni je li tome uzrok moj problem sa štitnjačom ili je usporen njezin rad posljedica svega - kaže. 

Tada je Alen često bio umoran i užasavale su ga uobičajene stvari poput vezanja tenisica ili odlaska pješice u trgovinu. Problem su predstavljala i putovanja jer je u zrakoplovu trebao ekstenzije za sigurnosni pojas, a ostalim putnicima morao se ispričavati jer im 'ulazi u prostor'. 

- Najveći problem trenutačno mi je višak kože zbog naglog gubitka težine, ali zasad ne planiram estetsku operaciju. Pričekat ću godinu dana, dokad će se koža, kažu stručnjaci, djelomično sama povući, a djelomično popuiti mišićnom masom - rekao je Abramović.

Alen je u 'Životu na vagi' osvojio glavnu nagradu od 150 tisuća kuna, a većinu će uložiti u pokretanje YouTube kanala. Svojim savjetima, kaže, želi pomoći drugima koje muči prekomjerna težina.

Iako se u početku nije htio prijaviti u show, jer nije mogao podnijeti ideju da se skida u donje rublje pred kamerama, ipak je to učinio. 

- Osjećam se kao ponovno rođen, a na svoje novo tijelo tek se moram naviknuti. Još se krećem kao onaj stari Alen koji konstantno pazi da ne zapinje za stvari i ljude oko sebe - ispričao je. Reakcije na njegovu transformaciju su, kaže, fenomenalne, a jedino je majka briznula u plač kad ga je vidjela jer joj je sada premršav.

- Ne sjećam se kad sam prije ulaska u show posljednji put potrčao, a sad trčim svakodnevno i planiram se upisati na boks, borilački sport koji me jako privlači - rekao je Alen koji se ne brine da će podleći kušnji da se vrati na staro. 

Sada više ne osjeća problem sa štitnjačom, a visoki tlak drži pod kontrolom. 

- U dogovoru s liječnicima ću već sljedeći tjedan smanjiti ili potpuno izbaciti terapiju lijekovima. A ne osjećam više ni tegobe krvožilnog sustava, zbog čega su mi se u posljednjoj, najdebljoj fazi stvarai takozvani vodeni plikovi u potkoljeničnom dijelu, nakon čijeg pucanja su mi se na nogama otvarale žive rane - ispričao je pobjednik 'Života na vagi'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu