Show

Komentari 2

Oskarovka na filmskom setu slomila zub i progutala piercing: 'Pljuvala sam pred DiCapriom!'

Oskarovka na filmskom setu slomila zub i progutala piercing: 'Pljuvala sam pred DiCapriom!'

Zbog uloge otkačene astronomkinje Jennifer je u nosu imala dva lažna piercinga, a jedan od njih je udahnula nekoliko puta. Uz to, ispala joj je ljuskica sa zuba, a do kraja snimanja nije mogla posjetiti zubara

U novom Netflixovom film 'Ne gledaj gore' Jennifer Lawrence (31) i Leonardo di Caprio (47) pojavljuju se u ulogama astronoma koji otkrivaju opasni komet koji juri prema Zemlji. Na newyorškoj premijeri filma Lawrence je progovorila o nezgodama koje je doživjela za vrijeme snimanja filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izgubila sam zub prilično rano na snimanju - rekla je Lawrence, te dodala da joj je jedna od ljuskica otpala.

World Premiere of Netflix

- Nisam mogla ići zubaru do kraja filma, pa sam većinu filma morala snimiti bez zuba - ispričala je glumica, kojoj ovo nije bila prva nezgoda na ovog filma.

Naime, Jennifer glumi otkačenu astronomkinju koja u nosu ima dva piercinga, s kojima je imala velikih problema.

- Jedan od njih je samo zakačen, a druga je magnet. Puno, puno puta sam slučajno udahnula taj magnet i morala sam ga ispljunuti pred Leonardom di Caprijem - otkrila je.

DiCaprio je izvan svoje glumačke karijere istaknuti aktivist za zaštitu okoliša, te je izjavio kako film 'Ne gledaj gore' donosi novi pogledat na temu klimatskih promjena.

- Svi smo htjeli iznijeti poruku o klimatskoj krizi, a redatelj Adam McKay je stvarno 'razbio kod' stvarajući ovu priču - rekao je DiCaprio novinarima na premijeri.

Najčitaniji članci