Obavijesti

Show

Komentari 4

Ostaju tajnoviti: 'Lara' i Boris su samo prijatelji ili nešto više?

Ostaju tajnoviti: 'Lara' i Boris su samo prijatelji ili nešto više?
5

Zvijezda 'Laringa izbora' Doris Pinčić i pjevač Boris Rogoznica često se druže, ali između njih, kažu, nema ljubavi. Zadarsku glumicu ljuti što je povezuju s njim

VIDEO

Boris i ja smo dugogodišnji prijatelji. To smo bili i puno prije mojeg angažmana u seriji Nove TV ‘Larin izbor’, rekla je Doris Pinčić (23).

Zadarsku glumicu ljuti što je povezuju sa sugrađaninom Borisom Rogoznicom (24). Pjevač, koji je lani sudjelovao u RTL-ovu televizijskom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', također tvrdi da mu je Doris samo prijateljica. Boris, kojega su na prošlogodišnjim audicijama prozvali najvećim zavodnikom, razočarao je obožavateljice otkrivši da je u vezi.

- Anita i ja živimo zajedno. Ona mi je najveća potpora u karijeri - izjavio je Boris.

Iako je slovio za favorita, diplomirani ekonomist iz Sukošana kraj Zadra iz RTL-ova showa ispao je već u prvoj emisiji uživo. Prije je sudjelovao i u showu 'Story Super Nova'. Doris je prekjučer došla na božićnu radionicu za djecu i odrasle u Sukošanu. Pozvala ju je Borisova mlađa sestra Marina, koja inače radi kao animatorica u sukošanskoj Turističkoj zajednici. Prije tri tjedna Boris i Doris s društvom su u splitskom HNK gledali predstavu 'Gola u kavezu', a prije dva mjeseca zabavljali su se u zagrebačkom klubu.

Zvijezda najgledanije hrvatske serije u rujnu je otkrila da je zaljubljena u dečka koji nije iz glumačkog i estradnog svijeta. Tada nije željela reći njegovo ime i još ga taji.

Sramežljivom Borisu vjera je najvažnija

Boris je s 15 godina počeo raditi u klubovima kao DJ. Svira šest instrumenata. U privatnom životu je povučen, romantičan i sramežljiv, a ne može zamisliti život bez vjere. Njegova tetka za Story je rekla kako joj je Doris Pinčić slatka te da su Boris i ona jako lijepi par. Sretna je, dodala je, ako se dvoje mladih voli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu