Show

Komentari 18

Ostala bez kipića: Materijal za haljinu odjenuo bi desetak cura

Ostala bez kipića: Materijal za haljinu odjenuo bi desetak cura

Ariani je na crvenom tepihu bilo teško kretati se u podugačkoj haljini pa su joj haljinu pred fotoreporterima popravljali organizatori. Dok je spremno pozirala, u jednom trenu je kraj sebe pozvala majku i oca na fotografiranje

Sezona dodjela 'kipića' u punom je mahu, a u nedjelju su zvijezde prošetale crvenim tepihom na 62. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica i glumica Ariana Grande (26) je za najveću glazbenu noć u godini odjenula sivu glomaznu haljinu s nekoliko metara tila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Til je, za one koji nisu modno upućeni, rijetka i providna tkanina od najfinijeg svilenog ili pamučnog konca, nazvana po francuskom gradu Tulleu.

62nd Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Ariana Grande.

Ariani je na crvenom tepihu bilo teško kretati se u podugačkoj haljini pa su joj haljinu pred fotoreporterima popravljali organizatori. Dok je spremno pozirala, u jednom trenu je kraj sebe pozvala majku Joan i oca Edwarda na fotografiranje.

Pop zvijezda ove je godine bila nominirana u pet kategorija, a na glazbenom događaju nastupila je neposredno nakon objavljivanja albuma 'K bye for now (swt live)' te po završetku 'Sweetener World' turneje u Los Angelesu. Međutim, pjevačica nije osvojila niti jedan kipić.

No, sudeći prema njezinim objavama na društvenoj mreži kući nije otišla loše raspoložena.

- Bilo mi je odlično večeras. Hvala svima - poručila je kratko u videozapisu na Instagramu. 

Prošle godine Grande je odlučila ne prisustvovati ovome glazbenom događaju zbog spora s producentima. Tada su joj se Grammyji zamjerili jer joj organizatori nisu dopustili da sama odabere pjesme koje je željela izvesti, zbog čega je otkazala cijeli nastup.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci