Obavijesti

Show

Komentari 56

Oštar Matanić: Influenceri su za katran, perje i izgon iz grada; Pratitelji: Pusti djecu na miru

Oštar Matanić: Influenceri su za katran, perje i izgon iz grada; Pratitelji: Pusti djecu na miru
4

Redatelj se naljutio zbog toga što, prema njegovu mišljenju, influenceri ništa ne rade, a onda se još usuđuju 'žicati' restorane besplatnu hranu. Učinit će sve što je u njegovoj moći da tome stane na kraj

VIDEO

Brojni restorani ovih su dana u javnost izašli s informacijom da ih influenceri često žicaju besplatnu hranu, a oni ih zauzvrat promoviraju. To je razljutilo redatelja Dalibora Matanića (45), čiji je cilj da influenceri više nikad ne dobiju nešto besplatno.   

POGLEDAJ VIDEO: Influenceri u braku 70 godina

Pokretanje videa...

01:42

 - U ime naših roditelja i njihovih roditelja, radničke klase koja je sve svoje morala zaraditi radom, pozivam vas da mi se pridružite u lobiranju kod svih tzv. klijenata. Imamo jako puno poznanstava. Republika Hrvatska će uskoro biti u ekonomskoj krizi pa ćemo ovaj problem u miru osvijestiti svim restoranima, salonima, slastičarnicama, barovima, putničkim agencijama, bankama... Svima. Zašto najbolji glumci nisu influenceri? Zašto najbolji glazbenici nisu influenceri? Zato što je influencerstvo koje hoće stvari džaba - rezervirano za šljam. Ako mislite da vam je dizajnirana fotografija na Instagram storyju bitnija od fakulteta - brišite odmah svoje bijedne profile - komentirao je Matanić.

24sata

Prozvao ih je neradničkom gamadi i zaprijetio im da će se pobrinuti da izgube klijente. To očito nije bilo sve jer je Dalibor nastavio negativno komentirati o ovom slučaju i na Facebooku. 

- Opasno je kad virtualni svijet prijeti realnom. Jesam nazi, ali mislim da je ova 'sirotica' za katran, perje i izgon iz grada - napisao je ispod svoje objave.

Podsjetimo, Matanić se u raspravu o influencerima uključio nakon što je hrvatska influencerica Doris (20) na svom TikToku objavila video u kojemu kaže da ju je jedan restoran u Poreču odbio počastiti večerom, a ona bi ih zauzvrat označila na svom Instagramu.

Influencerica je od restorana tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa u Hrvatskoj - šef restorana joj da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu.

- I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo - napisali su Doris iz restorana, koja je zbog svega ovoga bila u nevjerici jer je na Instagramu prati preko 78.000 ljudi. 

No, nisu Matanića svi podržali. Neki su mu govorili da napada djecu bez razloga.

- Ne možeš zbog jedne djevojke staviti sve pod isti nazivnik - pisali su mu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega