Obavijesti

Show

Komentari 30

Otac Damir u suzama: 'Josip nikada nije našao pravu ljubav'

Otac Damir u suzama: 'Josip nikada nije našao pravu ljubav'
10

Otišao je iznenada, ne znam kako ćemo se na to naviknuti, mislim da to nećemo moći nikada prihvatiti, rekao je Damir, otac preminulog Josipa Vodičke, natjecatelja showa 'Ljubav je na selu'

VIDEO

Bio je jako vrijedan, samo ga je zanimala poljoprivreda. Radio je neumorno, kupovao je zemlju, sadio voće, po cijele dane bi provodio u poljima – kroz suze je rekao Damir Vodička, otac nesretno preminulog Josipa. Susjedi ne mogu vjerovati da ga nema, kada su čuli što mu se dogodilo mislili su da se netko šali.

- Moj je Josip zaspao i nije se probudio - tek je toliko uspjela izgovoriti njegova majka Ljiljana.

U prevelikoj su tuzi brat Marijan i sestra Anamarija, koji su se još protekloga vikenda družili s Josipom, smijali se i slušali njegove planove što će raditi ovog proljeća.

- On je sudjelovao u snimanju showa "Ljubav je na selu", no, te se epizode još nisu emitirale, a kako su nam rekli neće ni biti. Za nas je to završena priča – rekla je sestra.

Otac Damir je ispričao kako je teklo snimanje i petodnevno gostovanje ekipe iz Zagreba, nije baš oduševljen onim što je vidio tijekom snimanja. Zahvalio se ekipi i otkazao im je daljnje gostoprimstvo.

- Ne bih o tome, u ovim teškim trenucima, mogu samo reći Josip nije našao svoju ljubav, kako u životu, tako niti za vrijeme snimanja. Otišao je iznenada, ne znam kako ćemo se na to naviknuti, mislim da to nećemo moći nikada prihvatiti – rekao je Damir.

Prvu vijest o iznenadnoj smrti mladog Josipa Vodička, na društvenoj mreži objavili su članovi DVD Biškupci, čiji je član bio i Josip.

- Nažalost danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan! - napisale su njegove kolege iz DVD Biškupci.

U mjestu Bankovci, gdje je kuća Josipove bake, dvorište je puno poljoprivrednih strojeva, traktori, kombajni i priključni strojevi, mir je i tišina, nesretna starica ne izlazi iz kuće, čeka da joj dođe unuk i kaže kako danas ima puno posla u polju.

Prijatelji će ga pamtiti po njegovoj ljubavi prema pjesmi, plesu i motociklima.

- Bio je jako dobar prijatelj, spreman pomoći, jednostavno bilo je lijepo biti u njegovom društvu, mada ga je ponekada u njegovom poslu bilo teško pratiti. Volio je poljoprivredu, posebno voćarstvo, govorio je da još nije postigao ono što želi. Nažalost, neće mu se ispuniti želje – rekao je jedan od prijatelja iznenada preminuloga mladog čovjeka iza koga je ostao njegov sin iz braka.

Od Josipa se oprostila i voditeljica showa "Ljubav je na selu" Marijana Batinić (38). 

- Ovo je zbilja tužna vijest. Tako mlad čovjek... Pamtit ću ga po tome što je bio dobar i simpatičan domaćin - rekla je. Sprovod je u četvrtak 23. siječnja u 15 sati na Gradskom groblju Krista Kralja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao