Obavijesti

Show

Komentari 4

'Otac me napastovao kad sam imala sedam godina': Cure novi detalji u dokumentarcu o Allenu

'Otac me napastovao kad sam imala sedam godina': Cure novi detalji u dokumentarcu o Allenu
8

Woody, s njom nešto nije u redu. Hoda po kući držeći se za vaginu. Spava sa mnom. Boji te se. Povrijedio si je. Ljuta sam na sebe jer joj nisam pomogla, govori Mia u jednom telefonskom razgovoru s Allenom

VIDEO

Woody Allen (85) već je neko vrijeme jedan od najomraženijih filmaša zbog optužbi za zlostavljanje svoje usvojene kćeri Dylan Farrow (35). Upravo o tome će govoriti novi dokumentarac 'Allen v. Farrow', čija je premijera zakazana na HBO-u 21. veljače. U dokumentarcu nema Allena, barem ne uživo, već samo s arhivskih materijala, snimljenih telefonskih razgovora te njegovih memoara izdanih 2020. 

U kolovozu 1992., Dylan Farrow, koja je tada imala samo sedam godina, optužila je Allena da ju je seksualno napastovao u domu njezine posvojiteljice, glumice Mije Farrow (76) u Bridgewateru, Connecticutu. Kada je iznesena optužba, Allen i Farrow bili su u dvanaestogodišnjoj vezi i imali su troje djece: dvoje usvojenih Dylana i Mosesa i jedno biološko, Satchel (danas poznato kao Ronan Farrow).

AFP/Pixsell

Navodi se da se seksualno zlostavljanje dogodilo osam mjeseci nakon što je Farrow otkrila da Allen ima romantičnu vezu s njezinom usvojenom kćeri iz braka s Andréom PrevinomSoon-Yi Previn (50), koja se 1997. udala za Allena.

- Kada sam imala sedam godina, otac me ugurao u šupu naše kuće na jezeru i seksualno me napastovao. I ranije se to događao, od neprikladnog diranja do guranja palca u usta - govori Dylan u dokumentarcu, piše Daily Mail.

Crisis In Six Scenes Premiere - NYC

- Woody, s njom nešto nije u redu. Hoda po kući držeći se za vaginu. Spava sa mnom. Boji te se. Povrijedio si je. Ljuta sam na sebe jer joj nisam pomogla. Rekla mi je: 'Mama, nisi mi pomogla. Tata to nije trebao raditi, nije me smio povrijediti' - čujemo Miju kako govori u jednom telefonskom razgovoru s Allenom.

Woody u knjizi otkrio detalje o vezi s posvojenom kćeri Soon
Woody u knjizi otkrio detalje o vezi s posvojenom kćeri Soon

- Gdje te dirao? - pita Mia Dylan koja pokazuje na nogu.

- Ušli smo u podrum, a on me je počeo dirati - rekla je.

-  Gdje? - upitala ju je Mia.

- Ovdje - pokazala je Dylan privatne dijelove u nanovo analiziranom iskazu koji je ocijenjen kao istinit. 

FILE PHOTO: Director Woody Allen arrives for a screening of the film “Wonder Wheel” in New York

Kada se vjenčao sa Soon-Yi, cijeli svijet ostao je u šoku. I sam redatelj je priznao kako nikad nije mislio da će se njihova veza razviti u nešto više. 

Woody Allen et sa femme Soon-Yi Previn se baladent dans  New York

- Započeo sam vezu s njom misleći da će to biti samo avantura, ništa ozbiljno. No onda smo počeli izlaziti, potom i živjeti zajedno i uživali smo u tome. Razlika u godinama nije se činila važnom, a čini se da je zapravo išla oboma u korist - izjavio je jednom prilikom redatelj koji je 35 godina stariji od supruge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...