Obavijesti

Show

Komentari 8

Otac sedmero djece: Oženio 30 godina mlađu, a zbog poljupca s J. Lo propao mu je treći brak

Otac sedmero djece: Oženio 30 godina mlađu, a zbog poljupca s J. Lo propao mu je treći brak
10

Veliki zavodnik i omiljeni pjevač latino publike danas slavi 55. rođendan, a najduži brak trajao mu je s Jennifer Lopez. Nakon rastave, poljubili su se pred malim ekranima, a sve je vidjela tadašnja Marcova supruga...

VIDEO

Svoju je karijeru započeo kao pjevač za freestyle i underground New York svirke, a danas se može pohvaliti s četiri Grammy i osam Latino Grammy nagrada. Američki pjevač, tekstopisac, glumac i producent Marc Anthony slavi 55. rođendan.

Krenuo očevim stopama

Anthony je iz Portorika, a odrastao je u španjolskom Harlemu El Barrio sa svojih sedam braće i sestara. Majka mu je bila domaćica, a otac se bavio glazbom pa ni ne čudi da je Marc krenuo istim stopama.

Marc Anthony i 31 godinu mlađa supruga čekaju dijete, bivšem mužu J. Lo to je sedma prinova
Marc Anthony i 31 godinu mlađa supruga čekaju dijete, bivšem mužu J. Lo to je sedma prinova

Kad je izdao svoj prvi španjolski album 'Otra Nota', svijet ga je primijetio, a ubrzo nakon toga, nakon izdavanja njegovih mnogobrojnih španjolskih i engleskih albuma i hit singlova, proglašen je najpopularnijim pjevačem salse. 

Osim nominacija i osvajanja Grammyja, Marc je briljirao i u glumačkim vodama. Mogli smo ga gledati u filmu 'Čovjek u vatri', 'U vremenima leptira' gdje je glumio sa Salmom Hayek i 'El Cantante'.

Godine 2013. objavljen je njegov salsa album '3.0', a uključivao je hit singl 'Vivir Mi Vida'. Kasnije je Marc krenuo na turneju 'Vivir Mi Vida World Tour' i proputovao 15 zemalja.

Prvi brak

Njegova prva ljubav bila je partnerica Debbie Rosado koja je s Marcom bila u vezi prije nego je postao svjetski poznat, kako piše Amo Mama. Tijekom 90-ih par je zajedno dobio prvu kćer, Arianu, a poslije su posvojili i sina Chazea. Marc i Debbie prekinuli su 1995., a poslije je pjevač upoznao svoju prvu suprugu.

2016 Latin Grammy Awards - Person of the Year - Arrivals

Nije strano da je Anthony veliki zavodnik, a njegova prva supruga bila je bivša Miss Universe i portorikanska glumica Dayanara Torres (48). Zajedno su dobili dva sina, Ryana Adriana i Cristiana Marcusa.  Par se vjenčao 2000., a dvije godine kasnije ljubavi je došao kraj. Službeno su se razveli tek 2004. godine.

- Najteži trenutak moga života je bila rastava - izjavila je Dayanara 2017. za People.

Marc Anthony (54) dobio sedmo dijete, a ovo mu je prvo s 30 godina mlađom ženom Nadiom
Marc Anthony (54) dobio sedmo dijete, a ovo mu je prvo s 30 godina mlađom ženom Nadiom

Dodala je i kako je Marc predivan otac i da imaju još uvijek dobar odnos.

Utjehu našao u J. Lo

Nedugo nakon razvoda od Dayanare, ljubav je pronašao pokraj poznate glazbenice i glumice Jennifer Lopez (54). 

Entertainment producer and creator of "American Idol" Simon Fuller unveiling ceremony before receiving the 2,441st star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles, USA

Marc i Jen vjenčali su se u tajnosti 4.6. 2004. godine. Prije toga su hodali samo šest mjeseci. Iako vijest nisu nigdje objavljivali, otkrile su ih burme na prstima. 2005. zajedno su nastupili na dodjeli Grammyja i očarali sve koji su ih gledali. 2007. zajedno su glumili u filmu 'El Cantante'.

Njih dvoje su 2008. zajedno dobili blizance, Maxa i Emmu. 

The World Music Awards 2010 in Monte Carlo

Nažalost, 2011. rastužili su obožavatelje viješću da se razvode. Prijatelji para otkrili su medijima da su njihovi problemi počeli kad su postali roditelji.

Jennifer se nakon poroda htjela vratiti u Hollywood i nastaviti glumačku karijeru. Zbog toga se namjeravala preseliti u njihovu kuću u Malibuu, ali Marc nije želio napustiti New York, gdje su na Long Islandu imali ogromnu vilu. Jennifer je čak htjela ostati u New Yorku kako bi spasila brak, ali brzo joj je postalo jasno da se veza raspada.

66th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Točno se sjećam trenutka kada sam shvatila da se sve promijenilo. Svi u mojoj okolini su mislili da je moj život fantastičan, ali nitko zapravo tada nije znao koliko je moj život bio loš. Moj brak se raspadao i bila sam toliko prestrašena. Znate onaj osjećaj kada bi najradije vrisnuli od boli, straha i panike. Sjećam se da sam majci tada rekla: 'Mislim da više ne mogu biti s Marcom' - rekla je Jennifer za People tada.

Marc Anthony oženio misicu, Salma Hayek na vjenčanju dekolteom zasjenila mladu...
Marc Anthony oženio misicu, Salma Hayek na vjenčanju dekolteom zasjenila mladu...

Razvod je okončan 2012. godine. Jennifer je dobila skrbništvo nad blizancima, a Marc je kasnije te godine oženio manekenku Shannon de Lima (34).

Jennifer ga koštala trećeg braka

Marc je bio u braku s venezuelskom manekenkom, ali 2016. su se mediji o razvodu raspisali nakon njegovog poljupca s bivšom suprugom Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Latino Grammy u Las Vegasu. Šuškanja je nedugo nakon toga par i potvrdio.

Lopez kisses Anthony after she presented him with award honoring him as Latin Recording Academy person of the year at the 17th Annual Latin Grammy Awards in Las Vegas

- Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tijekom procesa rastave, a niti jedna strana neće u javnost iznositi detalje - objasnili su Marc i Shannon u to vrijeme.

Reuters/Pixsell

Lopez je Anthonyju dodjeljivala nagradu, a publika je počela vikati 'poljubac', nakon čega su se bivši supružnici strastveno poljubili i zagrlili.

- Shannon nije više mogla podnijeti da joj je muž stalno s Jennifer Lopez. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima - rekao je tada prijatelj manekenke. 

Maestro Cares Foundation Gala

Otac sedmero djece

Šestero djece dijeli Marc s tri žene, a nedavno se pohvalio i rođenjem sedmog djeteta s četvrtom suprugom. Njemu sedmo, a njegovoj novoj supruzi prvo dijete stiglo je nedavno. Par je na društvenim mrežama u lipnju podijelio fotku bebe.

Marc i Nadia Ferreira (24) vjenčali su se krajem siječnja ove godine. U veljači 2022. doznalo se za njihovu vezu, u svibnju je objavljeno da su se zaručili, a pjevaču je ovo četvrti brak. 

Inače, Nadia je paragvajska manekenka koja je okrunjena za Miss Universe Paragvaja 2021. Natjecala se i na Miss Universeu iste godine te se tamo plasirala kao prva pratilja. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama