Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Otišla je u crno, ali svijet nije zaboravio njenu divnu muziku

Godinama smo slušali njen snažan glas, kako pjeva neke od najljepših balada iz zadnjih 20 godina. A sad napokono imamo i priču o tome kako je uspjela - 'Amy'

PIXSELL
Foto: PIXSELL
0 komentara

Dugoočekivani dokumentarni film 'Amy', o jednoj od najkarizmatičnijih glazbenica 21. stoljeća Amy Winehouse , od 31.09. možete pogledati u CineStar kinima. Izdvajamo veliki interes za filmom u Splitu gdje ga CineStar kina ekskluzivno prikazuju od danas do 7.listopada.

PIXSELL

Da se radi o filmu koji se nikako ne bi trebao propustiti dokazuje i publika koja ga je već proglasila najboljim recentnim britanskim dokumentarcem. Redatelj filma Asif Kapadia koristio se izvornim arhivskim snimkama kako bi priču tragično preminule pjevačice ispričao njenim riječima.

- Ovo je film o Amy i njenom stvaranju. Ljudi nisu svjesni koliko su važni i intimni bili njeni stihovi. Ovo je film o osobi koja je htjela biti voljena. Osobi kojoj je ljubav trebala, a nije ju uvijek primala, a često oni kojima je bilo stalo nisu mogli doprijeti do nje. Ona je bila kompleksna i inteligentna osoba. Amy je film o ljubavi. - rekao je Kapadia.

Njeni stihovi vrlo su osobne naravi i mnogi smatraju da su joj bili svojevrsna katarza i terapija.

- Kada shvatite njen život i pročitate stihove, uvidjet ćete da su intimniji no što ste mislili - složio se redatelj.

'Amy' u CineStaru možete pogledati već od 31.09., u distribuciji Blitz film i video , a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina te online putem smartphone aplikacije i na web stranici Blitz CineStara .

Naši partneri pišu
Message