Show

Komentari 4

Bogdan otkazao gostovanje kod Stankovića u NU2 jer je bio na teniskom turniru 'Adria Tour'

Bogdan otkazao gostovanje kod Stankovića u NU2 jer je bio na teniskom turniru 'Adria Tour'

Ma nikakve simptome nemam, Bogu hvala, a neka tako i ostane. Stvarno nisam bio ni sa kime u kontaktu, ali sam bio ondje pa se zato želim zaštititi. Sebe i druge, ispričao je glumac za 24sata

Glumac Goran Bogdan (39) trebao je gostovati u emisiji HRT-a 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića (50) ove nedjelje. Međutim, zbog toga što je, kako piše na službenoj Facebook stranici emisije, bio u kontaktu s osobom koja je pozitivna na korona virus, gostovanje je otkazano jer je glumac u samoizolaciji.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S GORANOM BOGDANOM: 

Nazvali smo glumca za komentar i javio nam se odlično raspoložen. Kako nam je objasnio, u samoizolaciji je već sedam dana jer je bio na teniskom turniru 'Adria Tour', na kojem je kod nekolicine sportaša potvrđen virus. 

- Prema svim onim epidemiološkim propisima, koji su objavljeni na službenim stranicama, zapravo nisam dužan biti u samoizolaciji, ali ja odlučio sam da ću to napraviti, predostrožnosti radi. Tjedan dana sam u samoizolaciji pa sam zato javio da neću gostovati u emisiji - rekao je glumac za 24sata.

Istaknuo je kako nije bio u bliskom kontaktu sa zaraženima, ali s obzirom da je na turniru na kraju situacija bila takva kakva je, rekao je da ostaje doma. Na naš upit ima li bilo kakve simptome, od srca se nasmijao. 

- Ma nikakve, Bogu hvala, neka tako i ostane. Stvarno nisam bio ni sa kime u kontaktu, ali sam bio ondje pa se zato želim zaštititi. Sebe i druge - dodaje za kraj. 

Krajem ožujka glumac je objavio poruku podrške kako bi motivirao druge da misle pozitivno. 

- Proći će i ovo. Ostanite jaki - napisao je glumac i poručio im da ostanu kući i da sjede gdje jesu.