Obavijesti

Show

Komentari 0

Otkazali su Exit festival 2020.

Otkazali su Exit festival 2020.
5

Novo pomicanja datuma festivala je jedan opsežan i sveobuhvatan proces, koji zahtijeva vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja mjeseca ćemo objaviti datume za EXIT 2021., kažu organizatori

VIDEO

Na službenoj Facebook stranici festivala Exit objavili su kako ipak ove godine neće biti partijanja na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

- Kako se nakon našeg posljednjeg obraćanja zdravstvena situacija u našoj zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i sigurnost svih sudionika festivala na prvom mjestu, obavještavamo vas da se obilježavanje 20 godina Exit festivala definitivno neće održavati 13. do 16. kolovoza ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi - piše na stranici.

Uskoro bi organizatori festivala trebali objaviti nove datume. 

- Novo pomicanja datuma festivala je jedan opsežan i sveobuhvatan proces, koji zahtijeva vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja mjeseca ćemo objaviti datume za EXIT 2021., a uskoro stiže i obavijest u vezi prijava i opcija za refundacije. Budite dobro i čuvajte jedni druge - napisali su. 

Obožavatelji i posjetitelji festivala pitali su se hoće li dobiti karte za iduću godinu ako su već kupili za ovu, na što su oni potvrdno odgovorili te rekli kako uskoro slijedi više informacija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac