Obavijesti

Show

Komentari 15

Otkazuju se zbog korone: Voice u Tvornici, 'Koncert za život'...

Otkazuju se zbog korone: Voice u Tvornici, 'Koncert za život'...
3

Jedna od mjera zaštite je izbjegavanje javnih skupova na kojima bi trebalo sudjelovati više od tisuću ljudi, a zasad još nije donesena odluka o zabrani skupova

VIDEO

Korona virus nije samo ispraznio police u trgovinama diljem svijeta, nego je odgodio i 'hrpu' sportskih te glazbenih događaja. To nije zaobišlo ni Hrvatsku, gdje je otkazan koncert zvijezda HRT-ovog showa 'The Voice Hrvatska' i njihovih mentora. 

Koncert je trebao biti u zagrebačkoj Tvornici kulture, no odgađa se zbog novih mjera zaštite protiv korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pobjednik Voicea odao počast kralju funka i snimio prvi singl
Pobjednik Voicea odao počast kralju funka i snimio prvi singl

- Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, otkazuje se koncert u Tvornici kulture 10. ožujka 2020. Hvala svima na prijavama i velikom interesu. O novom datumu održavanja, obavijestit ćemo vas na vrijeme - stoji u službenom priopćenju showa na društvenim mrežama.

Na koncertu su publiku trebali zabavljati finalisti showa Albina Grčić (21), Bernarda Bobovečki (20), Filip Rudan (20) i pobjednik Vinko Ćemeraš (25) s mentorima Massimom Savićem (57), Ivanom Dečakom (40), Vannom (49) i Davorom Gopcem (56).

Jedna od mjera zaštite od korona virusa je izbjegavanje javnih skupova na kojima bi trebalo sudjelovati više od tisuću ljudi, a zasad još nije donesena odluka o zabrani skupova. Inače, zbog korona virusa otkazan je i filmski festival ZagrebDox.

- S osjećajem velike tuge, ali i odgovornosti obavještavamo vas da smo donijeli odluku o odgađanju 16. ZagrebDoxa koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka... Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima. Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo - napisali su na Facebooku.

No ni tu nije kraj otkazivanjima. Ništa ni od 'Koncerta za život' u sjećanje na Anu Rukavinu u Lisinskom.

- Zbog preporuke Ministarstva zdravstva o neodržavanju događaja koji okupljaju više od 1000 osoba, Zagrebačka filharmonija otkazuje koncert - stoji u priopćenju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin