Obavijesti

Show

Komentari 5

Otkriveni mučni detalji smrti talentiranog glumca Phoenixa

Otkriveni mučni detalji smrti talentiranog glumca Phoenixa
12

Znala sam da nešto nije bilo u redu te noći. Nešto nisam mogla razumjeti. Nisam vidjela da je netko uzimao droge, ali on je bio nadrogiran na način koji mi je stvarao veliku nelagodu, rekla je Riverova tadašnja djevojka

VIDEO

Punih 25 godina nakon smrti Rivera Phoenixa, starijeg brata Joaquina Phoenixa (43), progovorila je njegova tadašnja djevojka Samantha Mathis (48). Javno je za britanski The Guardian ispričala priču o preranoj smrti glumca koji je preminuo u 24. godini života. 

Naime, te večeri su ona, River i njegov brat Joaquin te sestra Rain (45) otišli u noćni klub Viper Room koji je u vlasništvu glumca Johnnyja Deppa (55). Prvotno su došli ostaviti njegovog mlađeg brata i sestru u klubu, ali je River promijenio taj plan. Rekao je Samanthi da neki ljudi žele da svira s njim i pitao ju je je li to u redu. 

Samantha je htjela odmah ići kući, ali je ipak ostala u Vipper Roomu s njima. 

- Znala sam da nešto nije bilo u redu te noći. Nešto nisam mogla razumjeti. Nisam vidjela da je netko uzimao droge, ali on je bio nadrogiran na način koji mi je stvarao veliku nelagodu - rekla je Riverova tadašnja djevojka. 

- Četrdeset i pet minuta kasnije, bio je mrtav - rekla je uplakana Samantha. 

Iako je mrzio klišeje, umro je kao u holivudskim filmovima. Organizam mu nije mogao podnijeti toliku količinu kokaina i heroina. Srušio se na pod, grčio i povraćao. Kada ga je Joaquin vidio, nije znao reći je li mrtav ili živ. Naposljetku, liječnici su Rivera proglasili mrtvim 31. listopada 1993. u 1.51. Službeni uzrok smrti bio je srčani udar uzrokovan predoziranjem kokainom i heroinom. 

River je u svojoj kratko karijera postigao zapažena glumačka postignuća. Glumio je u fimovima 'Ostani uz mene', 'Obala komaraca', 'Volim te do smrti', 'Uhode'. 

Bio je najstarije dijete Arlyn Sharon Dunetz (73) i Johna Leeja Bottoma (71). Njegova je karijera započela slučajno dok je na cesti pjevao i svirao s bratom i sestrama kako bi prikupili novac. Tada ga je primjetila holivudska agentica Iris Burton te je počeo snimati reklame, a vrlo brzo su Phoenixovi potpisali ugovor za Paramount Pictures. 

Corey Feldman (47), koji je također glumio u filmu 'Ostani uz mene', otkrio je da je River već s 15 godina pušio marihuanu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje