Obavijesti

Show

Komentari 26

Otokar je sa sa svojom Dunjom doplovio do karipskog raja...

Otokar je sa sa svojom Dunjom doplovio do karipskog raja...
2

Glumac je svoju suprugu počastio blagdanskim putovanjem. Par se iz Fort Lauderdalea u Floridi uputio na krstarenje jer su poželjeli obići pješčane plaže i plantaže kakaa

VIDEO

Prvu godišnjicu braka s Dunjom Bedenko (72) glumac je proslavio desetak dana kasnije. Svoju simpatiju iz srednjoškolskih dana Otokar Levaj (73) odveo je na egzotično putovanje karipskim otocima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Na luksuzni kruzer par se ukrcao u floridskoj luci Fort Laudardale, odakle su otplovili prema Velikim i Malim Antilima. Ondje su obišli lokalne tržnice i kupili suvenire. Levaj se počastio napitkom posluženim u kokosovu orahu. Razgledali su plantaže kakaa i kušali čokoladu koju spravljaju lokalci. Oboje su u mirovini i vole putovati.

Zbog dobrog društva nije im teško prijeći tisuće kilometara pa su se početkom rujna počastili provodom u Las Vegasu. Par živi u Bradentonu, gradiću u Floridi, koji je umirovljenički raj jer je cijele godine toplo. Ondje Dunja ima kuću u koju se glumac uselio prošle jeseni.

- Jako volim šetati, pa mislim da mi neće biti problem priviknuti se na život na novoj adresi - rekao je Levaj kad se treći put oženio i preselio u SAD.

Umirovljena medicinska sestra i glumac zaljubili su se krajem pedesetih u srednjoj školi. Desetljećima se nisu vidjeli ni čuli, a onda je glumac naišao na Dunjin profil na društvenoj mreži. Počeli su se dopisivati i obnovili romansu.

- Dunja i ja smo se voljeli u mladosti, ali život nas je odveo na različite strane. Ona je gradila karijeru u tri bolnice u Floridi u kojima je radila. A ja sam se pak odlučio za glumu i život u Hrvatskoj - objasnio je svojedobno Otokar.

Iako živi u Americi, Levaj s veseljem prihvaća uloge u hrvatskim serijama, pa se proljetos nakratko vratio u domovinu gdje je snimao nastavke druge sezone 'Crno-bijelog svijeta'.

U 47 godina karijere igrao je u stotinama kazališnih predstava, a omiljena mu je bila ona u predstavi 'Dobro došli u plavi pakao' Borivoja Radakovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara