Obavijesti

Show

Komentari 0

Otokar Levaj: Oženit ću se svojom ljubavi iz srednje škole

Otokar Levaj: Oženit ću se svojom ljubavi iz srednje škole
4

MOJE AMERIČKO VJENČANJE Levaj sa simpatijom Dunjom Bedenko mjesecima se dopisivao 
na društvenoj mreži, susreli su se prošlog ljeta. Živjet će na Floridi

VIDEO

Kad je Otokar Levaj (72) vidio na društvenoj mreži fotografije Dunje Bedenko, svoje srednjoškolske ljubavi, prisjetio se kraja pedesetih kad su bili ludo zaljubljeni. Odmah joj je poslao poruku, na koju je ona odmah odgovorila.

- Dunja i ja smo se voljeli u mladosti, ali život nas je odveo na različite strane. Ona je gradila karijeru u tri bolnice na Floridi u kojima je radila. A ja sam se odlučio za glumu i život u Hrvatskoj - objasnio je Otokar.

Desetljećima se nisu čuli ni vidjeli, a nakon višemjesečnog dopisivanja susreli su se prošlog ljeta, kad je Dunja doputovala u Hrvatsku na odmor.

- Družili smo se intenzivno dok je ona bila na Jadranu i obnovili smo prijateljstvo, koje je ubrzo preraslo u ljubav. Dunja je godinama rastavljena, a ja sam udovac i tako smo se spojili. Nikad nisam izgubio vjeru u ljubav, ali sam se pomalo iznenadio da sam se ponovno zaljubio - rekao je Otokar.

On je proljetos dva mjeseca proveo kod buduće supruge u gradiću na obali meksičkog zaljeva, gdje Dunja ima kuću. 

Screenshot HRT

Isprobao život u SAD-u

Glumac se priprema za put na Floridu, gdje će se 8. prosinca oženiti. Na slavlju će biti samo kumovi i Dunjine dvije kćeri.

- Moji sinovi posjetit će nas naknadno jer im poslovne obaveze sad ne dopuštaju da idu s nama na tako dalek put. Vjenčanje će biti skromno, ali jako sam uzbuđen - rekao je glumac, koji žali što nema zajedničke fotografije iz srednjoškolskih dana s budućom suprugom jer nisu išli u isti razred.

- Živjet ćemo u jednokatnici u gradu koji je pravi umirovljenički raj. Cijele godine je toplo i sve aktivnosti možete raditi vani. Jako volim šetati pa mislim da mi neće biti problem priviknuti se na život na novoj adresi - rekao je Levaj, kojemu je ovo treći brak.

Umirovljeni glumac, unatoč godinama, nije se odrekao posla. Posudio je glas za crtani film “Mali princ”, a u Hrvatsku će se vratiti zbog snimanja druge sezone serije “Crno-bijeli svijet”, u kojoj je igrao Dedu. Snimanje počinje 2016.

- Producenti još nisu definirali termine, ali jako se veselim okupljanju ekipe. Bilo je zabavno raditi seriju - rekao je glumac, kojega mnogi pamte po ulogama u serijama “Smogovci” i “Ne daj se, Floki”.

Nevolje na setu sa svinjom

- Na snimanju ‘Flokija’ nestalo je struje pa smo počeli sa slavljem rođendana jedne kolegice. Gumbek, Torjanac i ja bili smo uvjereni da se snimanje neće nastaviti. Čim se vratila struja, naredili su nam nastavak snimanja. Morao sam snimati scenu u kojoj nosim svinju. Kako bismo smirili nemirnu svinju za snimanje, davali smo joj gemište - prisjetio se mladoženja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara