Obavijesti

Show

Komentari 25

Otkrivene dugo skrivane fotke potpuno gole Marilyn Monroe

Otkrivene dugo skrivane fotke potpuno gole Marilyn Monroe
9

Isprva se mislilo kako su fotografije sa snimanja filma uništene, sve dok ih producentov sin nakon skoro šest desetljeća čuvanja 'pod ključem' nije odlučio pokazati javnosti

VIDEO

Prva gola scena Marilyn Monroe dogodila se u filmu 'The Misfits' koji je osmislio njezin tadašnji muž, američki književnik i pisac, Arthur Miller. Iako je ta scena izbačena, sada su procurile fotografije koje dokazuju kako je Marilyn bila prva američka glumica koja se skinula u filmu.

Isprva se mislilo kako su fotografije sa snimanja uništene, sve dok ih producentov sin nakon skoro šest desetljeća čuvanja u tajnosti pod ključem do očeve smrti 1999., nije odlučio otkriti. Fotke tako prikazuju ljubavnu scenu Monroe i glumca Clarka Gablea u kojoj ona sjedi na krevetu golih leđa i stražnjice, dok je sprijeda pokrivena plahtom. 

- Moj otac je inače uništavao fotografije neiskorištenih scena, ali za ovu je mislio da je vrijedna čuvanja - rekao je Curtice Taylor (71), sin producenta Franka Taylora. Taj film, priča o trojici kauboja koji se natječu za lijepu ženu, bio je poklon glumici od njezinog muža.

Kako je Miller shvatio da njegova supruga očajnički želi glumiti, odlučio se i sam angažirati i pomoći joj da snimi jedan film s njim. Ipak, pothvat nije završio uspješno. Marilyn je sve više padala u depresiju, na snimanje je kasnila i dolazila ne pripremljena. Rastali su se kada su i započeli snimanje, 1961. godine.

- Ako pročitate scenarij filma, nigdje se ne spominje nikakva golotinja. Kada se skinula, svi su ostali i šoku - rekao je Curtice. U ono doba vladala je stroga cenzura seksa i golotinje u filmovima pa su se proizvođači filmova morali snalaziti na kreativnije načine kako bi 'začinili' scenu. Ipak, potpuno gola Monroe bila je puno više nego što je cenzura dopuštala.

Bio je to njezin posljednji završeni film, a umrla je u dobi od 36 godina samo godinu dana nakon snimanja od pretjeranog doziranja tableta za spavanje. Fotografije će biti uvrštene u biografiju 'Marilyn Monroe: Privatni život javne ikone' autora Charlesa Casilla koja izlazi 14. kolovoza ove godine. 

VIDI OVO: Polu pornići: Filmovi s najviše golotinje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'