Obavijesti

Show

Komentari 0

Otvorene prijave za Star Film Fest, bit će i novčanih nagrada

Otvorene prijave za Star Film Fest, bit će i novčanih nagrada
3

Ove godine jedan od pobjedničkih filmova imat će priliku osvojiti i  “Zvjezdanu prašinu” – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje. Prijave su otvorene do 16. svibnja

VIDEO

Star Film Fest je službeno otvorio prijave za natjecateljski program svog osmog izdanja, koje će se održati u Sisku od 26. do 28. kolovoza. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma, a prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25 minuta i moraju biti producirani u protekle dvije godine, najranije 1. siječnja 2019.

Natjecateljski filmovi mogu se prijaviti u kategorijama dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film. Osim u tim kategorijama, dodijelit će se nagrade “Specijalna zvjezdica” za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film.

Sisak: Započeo je 7. Star Film Fest u organizaciji Kino kluba Sisak

Ove godine jedan od pobjedničkih filmova imat će priliku osvojiti i  “Zvjezdanu prašinu” – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje. Prijave su otvorene do 16. svibnja, putem Festhome platforme ili putem prijavnice na službenoj stranici Star Film Festa. 

Prošlogodišnje izdanje Star Film Festa održano je na lokaciji Kazališta 21 i online, putem live stream-a na službenoj stranici. Ovisno epidemiološkim mjerama, postoji mogućnost, da se će festival djelomično ili u potpunosti održati u online verziji. 

Za vrijeme festivala posjetitelji će moći posjetiti razne filmske i fotografske radionice. Organizatori ističu kako je cilj festivala približiti gledateljima i stručnoj publici različite vrste filmova mladih autora, istovremeno stvarajući mjesto gdje će filmski profesionalci i amateri razmjenjivati kreativne ideje, te im pružiti mogućnost da predstave svoje projekte i pronađu inspiraciju za nove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio