Obavijesti

Show

Komentari 12

Ova članica kraljevske obitelji voli pokazivati grudi i tetovaže

Ova članica kraljevske obitelji voli pokazivati grudi i tetovaže
3

Lady Amelia Windsor se smatra najbuntovnijom članicom kraljevske obitelji. Na 'partyju' se pojavila u neprihvatljivoj haljini koja joj je otkrivala grudi i tetovažu na rebrima, kaže 'The Sun'

VIDEO

Na ljetnom tulumu koji je bio organiziran u 'Kensington Gardensu' u Londonu, najviše pogleda privlačila je Lady Amelia Windsor (22), rođakinja prinčeva Harryja (33) i Williama (36). Ova članica britanske kraljevske obitelji, manekenka je i muza svjetski poznatih osnivača 'brenda' Dolce&Gabbana. 

Royal Academy of Arts Summer Exhibition Preview Party 2018 - London

Mnogi su Ameliu prozvali 'najseksepilnijom' članicom obitelji, a zbog ponašanja se smatra i najbuntovnijom. Na 'partyju' se pojavila u neprihvatljivoj haljini koja je otkrivala grudi i tetovažu na rebrima, kaže 'The Sun'. Ali, to nije jedina tetovaža ove 'buntovnice'. Druga, na kojoj su tri medvjedića, posvećena je njezinom bratu i sestri.

The Serpentine Gallery Summer Party  2018

Amelia je kćer grofa od St Andrewsa, Georgea Windsora (55) i Sylvane Tomaselli (61), učiteljice povijesti. Zbog toga što je njegova supruga već bila u braku prije njega, George se morao odreći svoj pozicije u redu za nasljeđivanje britanske krune. No, 2013. je promijenjen akt o nasljeđivanju trona, stoga je grof 'opet u igri'. 

Britanska kraljevska obitelj traži stručnjaka za društvene mreže
Britanska kraljevska obitelj traži stručnjaka za društvene mreže
 

Buuuuona Sera Roma

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Manekenka ima Instagram profil gdje ju prati 54 tisuće ljudi, dok se ostali članovi kraljevske obitelji ne koriste društvenim mrežama. 
Dobila je titulu 'najljepše članice kraljevske obitelji' u magazinu 'Tatler' gdje je jednom krasila naslovnicu. To joj je pomoglo napredovati u manekenskom poslu, pa od tada surađuje s brojnim dizajnerima. 

VIDI OVO: 5 najboljih seks poza kada imate opekline od Sunca.

Serpentine Gallery Summer Party 2018 - London

Osim što radi za agenciju 'Storm' u kojoj su radile Kate Moss (44) i Cara Delevigne (25), Amelia je studentica na Sveučilištu Edinburgh. Bila je na praksi kod Bvlgarija, a godinu dana je radila i za dizajnera, porijeklom iz Tunisa, Azzedinea Alaiu, koji je preminuo u 77. godini života.  

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...