Obavijesti

Show

Komentari 36

Ovako danas izgledaju zvijezde hit serije 'Beverly Hills, 90210'

Ovako danas izgledaju zvijezde hit serije 'Beverly Hills, 90210'
1

Glumci koji su se proslavili ulogama u seriji iz devedesetih ponovno su se okupili na eventu u Chicago koji slavi pop kulturu posljednjih dvadeset godina prošloga stoljeća

VIDEO

Tori Spelling (43) pohvalila se fotografijom sa svojim kolegama iz serije koja ju je proslavila devedesetih godina, 'Beverly Hills 90210'.

Na eventu naziva 'Rewind Convention' u Chicagu, okupile su se zvijezde 'Beverly Hillsa, 90210' te, između ostalih, članovi bendova Backstreet Boys, N'Sync i O'Town.

Osim Tori, koja je u seriji utjelovila Donnu Summer, na događaju su se pojavili i Jason Priestley (Brandon Walsh), Luke Perry (Dylan McKay), Jennie Garth (Kelly Taylor), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman), Vincent Young (Noah Hunter) i Christine Elise (Emily Valentine).

 

The #BeverlyHills90210 reunion was FABULOUS! #RewindConChicago

A photo posted by REwindCon (@rewindcon) on

Bivši kolege su pozirali za fotografije, a i pričali su na panelima. Posebno su isticali važnost lika Shannen Doherty, koja je glumila Brendu Walsh. Shannen nije mogla doći na okupljanje, no bila je prisutna duhom.

- Shannen trenutno nije dobro, jer se žestoko bori s rakom. Ne smijemo zaboraviti koliko je ona doprinijela ovoj seriji koju volimo i dan danas. Nitko od nas ne bi bio ovdje da nije bilo nje - rekao je Priestley pred okupljenima. 

Luke Perry, koji joj je glumio dečka Dylana, osvrnuo se i na glasine da je Shannen bila nemoguća na setu serije. 

- Nepravedno je optužena za te stvari, a mene smatraju začetnikom tih glasina. Od nje sam puno naučio i bila je sjajna u onome što je radila - dodao je Perry. 

Mnoge zvijezde serije nisu uspjele zadržati slavu nakon završetka serije 2000. godine. 'Aktualna' je ostala Tori, koja se u javnost vratila vlastitim reality showom u kojem pokušava spasiti svoj brak s Deanom McDermottom, s kojim trenutno čeka peto dijete.

Jennie Garth glumila je u mnogim manjim serijama i TV filmovima, a 2013. se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje je dogurala do polufinala. 

Priestley se nastavio baviti glumom, ali i režijom, većinom na malim ekranima. Ostvario je zamijećene uloge u serijama 'Call Me Fitz', 'Haven' i 'Side Order of Life'. Vozio je automobilističke utrke sve dok 2002. nije doživio nesreću. U svojim memoarima detaljno je opisao snimanje serije 'Beverly Hills' koja ga je proslavila. 

Na okupljanu se nije pojavio Ian Ziering, koji je utjelovio Stevea Sandersa, kao ni Brian Austin Green koji je utjelovio Davida Silvera. 

 

One more clip of the #BeverlyHills90210 reunion at #RewindConChicago!

A video posted by REwindCon (@rewindcon) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'