Obavijesti

Show

Komentari 7

Ovako je Chris Rock govorio prije 13 godina: 'S Willom nema šale, njega nikad neću sprdati'

Ovako je Chris Rock govorio prije 13 godina: 'S Willom nema šale, njega nikad neću sprdati'
6

Rock i Smith znaju se već 26 godina. Surađivali su i družili se, a njihovo se prijateljstvo činilo poprilično čvrsto i skladno. Rock je jednom izjavio da postoje samo tri osobe koje neće nikada 'bocnuti' u nastupima

Glumac Will Smith (53) već je danima u središtu pozornosti zbog šamara kojeg je opalio komičaru Chrisu Rocku (57) na Oscarima, a sada su na površinu 'isplivali' i neki novi detalji njihovog odnosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Will Smith VIDEO

Naime, Rock i Smith znaju se već 26 godina. Surađivali su i družili se, a njihovo se prijateljstvo činilo poprilično čvrsto i skladno. Rock je jednom prilikom izjavio da postoje samo tri osobe koje nikada neće zezati, a među njima je ubrojio i Willa.

- Obama je samo jedan od tih tipova, znate, poput Willa Smitha. Nema šale o Willu Smithu. Nema šale s Bradom Pittom. Što ćeš reći? 'Ooh, prije si se seksao s Jennifer Aniston. Sada se seksaš s Angelinom Jolie. Ti si takav gubitnik - izjavio je Rock 2009. godine za CNN.

Chris je s parom Smith i glumio. Prvo s Willom 1996. godine kada se pojavio u hit seriji Princ s Bel Aira, a nakon toga je surađivao s Jadom na animiranim hit filmovima 'Madagaskar'. Rock je posudio svoj glas zebri Martyju, a Jada nilskom konju Gloriji.

The 94th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Putovali su zajedno na zabave, premijere, okupljanja. Bili su prijateljski raspoloženi. Na crvenom su tepihu promovirali tri filma franšize Madagaskar između 2005. i 2012. Četvrti dio animiranog filma trebao je biti objavljen 2018., no odgođen je. Sad je pitanje hoće li ga uopće i biti.

YouTube

Čini se da je njihova svađa započela još tijekom dodjele Oscara 2016. godine. Will i Jada tada su preskočili ceremoniju, a Rock se rugao na račun Jade i njezinog bojkota Oscara.

Prije skandala na Oscarima Will Smith je djeci pokazivao lažne šamare: 'Evo kako se to radi!'
Prije skandala na Oscarima Will Smith je djeci pokazivao lažne šamare: 'Evo kako se to radi!'

- Kad Jada bojkotira Oscare, to je kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice. Nisam pozvan - izjavio je Rock tada.

94th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills