Obavijesti

Show

Komentari 62

Ovako je lijepa misica Barbara Filipović predstavila Hrvatsku

Ovako je lijepa misica Barbara Filipović predstavila Hrvatsku
9

JOŠ MALO Kako bi pomogli našoj Barbari da uđe u Top 12 možete glasovati putem mobilne aplikacije ili putem službene stranice do finala 29. siječnja

VIDEO

Miss Universe Hrvatske Barbaru Filipović za dva dana očekuje preliminarno natjecanje Miss Universe, prednatjecanje u večernjim haljinama i kupaćim kostimima, koje se održava na Filipinima. Otkako je izbor Donald Trump prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG izbor Miss Universe doživljava promjene u izboru najljepše. 

Ove godine će se umjesto Top 15 prvi put u finalu na temelju preliminarnog natjecanja proglasiti najljepših 12 polufinalistica koje će se natjecati u kupaćim kostimima. Potom će se proglasiti Top 9 koje nastavljaju natjecanje u večernjim haljinama da bi samo najboljih 6 imalo priliku odgovarati na pitanja žirija. Najuspješnije tri djevojke biti će proglašene kao Top 3 finalistice izbora Miss Universe 2016., a samo će jedna od njih postati nova Miss Universe i godinu dana živjeti u New Yorku te postati ambasadorica raznih kampanja i uzor mladim ženama diljem svijeta. 

Kako bi pomogli našoj Barbari da uđe u Top 12 možete glasovati putem mobilne aplikacije MissU ili putem službene web stranice www.missuniverse.com sve do samog finala 29.siječnja. 

U Manili se 86 misica nalaze već dva tjedna, a još ih samo pet dana dijeli do proglašenja nove pobjednice 65. po redu Miss Universe. Uz brojne obaveze i događanja na kojima su prisustvovale predstavljeni su i video prilozi svake od njih, a kako je Barbara promovirala Hrvatsku pogledajte u videu:

Sinoć je bila gala modna revija filipinskih dizajnera na kojoj je Barbara nosila crvenu haljinu dubokog dekoltea i otkrivenih leđa dizajnera Edwina Uya, kao i aukcija nacionalnih poklona. Tako se kravata modne kuće Croata našla medu brojnim predmetima iz cijelog svijeta. 

Ljepotice su posjetile i filipinskog predsjednika Rodriga Dutertea u palači Malacanang u Manili, a koliko nestrpljivo očekuju finale otkrile su i njemu. 

Danas i sutra održava se dio preliminarnog natjecanja, onaj najvažniji dio, intervjui sa članovima žirija stoga držimo fige našoj Barbari za što bolji plasman. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život