Obavijesti

Show

Komentari 46

Ovako su se maskirali: Minea postaje Vuco, a Jasna Pharell

Ovako su se maskirali: Minea postaje Vuco, a Jasna Pharell
8

Jasna Palić Picukarić će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "Happy" Pharrella Williamsa. Andrea će biti Senna M, a Mario Petreković Ricky Martin

VIDEO

Andrea je u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo ju opet rasplesanu, ali ovaj put imitirat će korake Senne M. Jedna od većih atrakcija bit će sigurno Siniša Vuco, odnosno Minea, koja će morati skinuti glas i stas ovog pjevača te otpjevati njegov hit "Crna ženo". 

Gledatelje kao i žiri iz epizode u epizodu oduševljava Mario Petreković koji se nakon Tine Turner vraća u muški lik, a ovaj put vidjet ćemo ga kako izvodi "Livin la vida loca" od Rickyja Martina. 

Vanda postaje Axl Rose iz Guns'n'Rosesa, a izvest će pjesmu "Sweet Child O'Mine". 

- Opet žena u tijelu muškarca. Brzo i žestoko, očekujem da ću mahati pletenicama - komentirala je Vanda nakon što je saznala u što će se morati transformirati. 

Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu "Umoran". Hit "Satisfaction" i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikli. 

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme "Happy" Pharrella Williamsa. Baby Dooks koji si je poželio malo groova, morat će ipak uvježbati klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina. Indira Vladić pridružit će se Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu u komentiranju i ocjenjivanju ovotjednih transformacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine