Ovako zapravo izgleda: Lady Gaga pozirala je bez šminke | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 80

Ovako zapravo izgleda: Lady Gaga pozirala je bez šminke

Ovako zapravo izgleda: Lady Gaga pozirala je bez šminke
4

Pjevačica je obožavatelje na Twitteru iznenadila fotografijom na kojoj pozira u prirodnom izdanju. Odjevena je u jednostavnu majicu i nije našminkana

VIDEO

Nakon što smo je naviknuli gledati u ekscentričnim odjevnim kombinacijama s gomilom make-upa na licu, Lady GaGa (25) svijetu je odlučila pokazati svoje 'pravo' lice. Pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira u jednostavnoj majici s bijelim cvijetom iza uha s Blackberryjem u ruci.

- Želim vam lijep dan - poručila je Lady GaGa svojim malim 'čudovištima' kako od milja zove svoje obožavatelje i pokazala im kako izgleda bez šminke.

Nekoliko dana ranije na istoj društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj pozira u plavoj haljini s jednostavnim make-upom i pokazuje im svoje nove naušnice.

Pjevačica je u vezi s glumcem i modelom Taylorom Kinneyjem kojeg je prošle godine upoznala prilikom snimanja spota 'You And I'. Trenutačno je u potpunosti posvećena pripremama za svoju nadolazeću 'Born This Way' turneju koja započinje sljedećeg mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu