Obavijesti

Show

Komentari 39

Ovdje možete donirati novac Tajčinom bolesnom suprugu

Ovdje možete donirati novac Tajčinom bolesnom suprugu
1

Pjevačica novac za supruga skuplja pjevanjem. Osim toga, novac za Matthewovo izlječenje skuplja se i na stranici GoFundMe. Zasad je prikupljeno 53 tisuće dolara

VIDEO

Tatjana Tajči Cameron (46) najsnažnija je podrška suprugu Matthewu (46) koji je obolio od nepušačkog karcinoma pluća. Pjevačica mu na sve načine pokušava pomoći, a novac skuplja i pjevanjem.

Za to vrijeme Tajčina prijateljica je Matthewu otvorila profil na GoFundMe stranici na kojoj korisnici mogu skupljati donacije. 

Matthew je trenutno na terapiji i uzima lijek Tarceva. Na GoFundMe obavještava ljude o borbi s karcinomom i o svom trenutnom stanju.

Trenutno je prikupljeno 53.140 dolara (370.000 kuna), a obitelji je cilj za liječenje skupiti 72.000 dolara (oko 500.000 kuna).

Suprug pjevačice s kojom ima tri sina, ima rak pluća koji se proširio na druge dijelove tijela. Svoje misli o čitavoj situaciji podijelio je u emotivnom pismu.

- Živio sam vrlo zanimljiv život koji bi, ako je suditi prema onom što mi je rekao onkolog, uskoro mogao doći kraju - započinje Matthew te naglašava kako je, bez obzira na crne prognoze, i dalje 'pun života' te da planira nastaviti borbu protiv opake bolesti.

Dodaje kako se nada da će ispuniti uvijete za jedno testno liječenje jer samo s kemoterapijom može živjeti svega godinu dana, a s tim se ne može zadovoljiti.

Osvrnuo se i na svoja brojna putovanja te naglasio kako su njegovo najveće blago supruga Tajči i trojica sinova. Isto tako, napisao je kako se najviše boji da zbog bolesti s vremenom ne postane teret svojoj obitelji.

Na kraju kaže kako voli sve ljude te ih poziva da se za njega pomole i pošalju mu pozitivnu energiju ili uplate donaciju. Isto tako, poziva sve da angažiraju njegovu suprugu za razne događaje.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin