Obavijesti

Show

Komentari 8

Ove filmske ljubavi nastavljene su i nakon pada zadnje klape

Ove filmske ljubavi nastavljene su i nakon pada zadnje klape
1

Neki glumci odlučili su ignorirati savjet da ne valja miješati posao i zadovoljstvo i hrabrost im se isplatila. Naime, njihove ljubavne priče s posla nastavile su se i u stvarnom životu

VIDEO

Holivudski glumci i glumice ponekad se toliko unesu u ulogu ljubavnika na velikom platnu da taj osjećaj ostane i kada snimanje završi, a ovo su neke od romantičnih priča filmskih zvijezda čija se ljubav rasplamsala na snimanju.

Angelina Jolie i Brad Pitt

S obzirom na njihov odnos u filmu 'Mr. and Mrs. Smith', mnogi su se ponadali da će se isti nastaviti i u stvarnom životu, a to se i dogodilo. Brad (52) i Angie (40) zajedno su već 11 godina i imaju šestoro djece.

Eva Mendes i Ryan Gosling 

Eva Mendes (42) i Ryan Gosling (35) zaljubili su se za vrijeme snimanja filma 'The Place Beyond the Pines'. Par ima kćer Esmeraldu, a šuška se da je lijepa glumica opet trudna.

Penelope Cruz i Javier Bardem 

Za njihovu ljubavnu sreću bilo je presudan film 'Vicky Cristina Barcelona'. Penelope (41) je danas sretna majka dvoje djece, a Javier (47) kaže kako je zahvaljujući njoj konačno pronašao mir.

Rose Leslie i Kit Harington 

Crvenokosa Ygritte je u seriji 'Igra prijestolja' osvojila srce Jona Snowa, a ljubav sa seta nastavila se i u stvarnom životu. Naime, Rosie (29) i Kit (29) nedavno su prvi put prošetali crvenim tepihom na dodjeli nagrada Olivier i tako službeno potvrdili da su par.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Lijepa glumica je u filmu 'Green Lantern' glumila njegovu djevojku što je u stvarnom životu i postala. Ryan (39) je zbog glumice ostavio Scarlett Johansson, Blake (29) se razišla s Leonardom DiCaprijem, a par je danas u braku i čekaju svoje drugo dijete.

Amber Heard i Johnny Depp

Glumac se do ušiju zaljubio u svoju filmsku ljubavnicu Amber Heard (29) za vrijeme snimanja filma 'The Rum Diary', a zbog nje je ostavio suprugu Vanessu Paradis. Par je u sretnoj vezi, a u posljednje vrijeme šuška se da bi ubrzo mogli postati roditelji.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Upoznali se na snimanju filma 'The Last Song', u kojem su glumili zaljubljeni par, a ljubav su nastavili i u stvarnom životu. Nakon prekida 2013. godine, par je odnedavno opet zajedno, a uskoro bi mogla zazvoniti i njihova svadbena zvona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?

Parovi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' obavili su svoje posljednje spojeve, a Josip i Karmen su napustili show i prije posljednje ceremonije odluka...
Leonarda Lončar iznenadila promjenom izgleda: 'Predivno!'
S NINOM BADRIĆ U IZLASKU

Leonarda Lončar iznenadila promjenom izgleda: 'Predivno!'

Modna dizajnerica Leonarda Lončar već neko vrijeme nosi kratku kosu, a ostale dvije dame s fotografije s Ninom se druže već dugi niz godina